Чи може мусульманський правитель співпрацювати з тими, хто ображає Посланця Аллаха ﷺ?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Бангладеш засудив кроки Шейхи Хасіни до підписанню угоди про військову співпрацю з Францією.

В заяві Хізба задаються питання: «Як може мусульманський правитель бажати співпраці з тими, хто ображає Посланця Аллаха ﷺ?! Як може віра мусульманина бути чесною, якщо він вірний хрестоносцям?!».

Далі пишеться: «Зближення з Францією і укладання з нею військової угоди означає лояльність Хасіни до невірних і непричетність до Ісламу і мусульманам».

Також вказується: «Бангладеш став центром геополітичного суперництва між колоніальними державами. Оборонна угода з Францією буде служити інтересам Великобританії, оскільки зблизить Хасіну з Францією і Європейським Союзом, віддаливши і захистивши від Америки. Так само ж раніше Британія підштовхнула Військову раду в М’янмі до зближенню з Китаєм, а іще раніше — Муаммара Каддафі і Саддама Хусейна до Радянському Союзу. Як би парадоксально це не лунало, але останніх двох Британія залишила без допомоги у важкий час».

Звертаючись до офіцерів армії, Хізб ут-Тахрір підкреслив: «Мовчання і бездіяльність — це великий гріх, особливо враховуючи те, що у вас в руках реальна сила. Так відверніться ж від зрадників і скеруйтесь до встановленню Другого Праведного Халіфату, і незабаром Франція знов стане на коліна!».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
01.12.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню