Пакистан охоплений повінню, а його керівництво зайнято боротьбою за владу

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Обширні райони Пакистану страждають від повеней через сильні мусонні дощі.

За даними Національного управління по боротьбі зі стихійними лихами, з 12 червня загинуло 903 людини, більше 1290 людей отримали поранення, майже 200 тисяч домів були повністю зруйновані, більше 20 мільйонів людей були вимушені покинути свої дома. Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Пакистані випустив прес-реліз щодо цього. В ньому говориться:

«Подібні повені вимагають від держави мобілізації усіх доступних засобів, не жаліючи ресурсів. Проте позиція уряду є такою, як нібито ця катастрофа не буде вирішена людським зусиллями. Насправді ж, причина реальних побоювань політичного і військового керівництва Пакистану — це дешева боротьба за владу. Нинішнє керівництво Пакистану під час повені попирає права народу, воно кидає людей, яке нібито вони сироти, адже політика в демократичній системі не зводиться до служінню іншим, навпаки, політика у їх розумінні — це обслуговування інтересів елітного прошарку населення за рахунок багатств усієї країни. Уряд Пакистану зайнятий оббиванням порогів МВФ, а пакистанська армія має намір забезпечувати безпеку на ЧМ по футболу, як нібито єдиною метою уряду є заробіток чергової купки доларів!

Тільки Праведний Халіфат буде нашим захисником під час повеней або будь-яких інших проблем. Роль халіфа полягає не тільки в реалізації Ісламу в життя; благополуччя народу — це так само його обов’язок, за який він буде відповідати перед Всевишнім Аллахом. Щирі офіцери пакистанської армії повинні встати на шлях змінення і надати допомогу (нусру) Хізб ут-Тахрір для негайного встановлення Халіфату. І тоді будуть мобілізовані усі сили для надання допомоги постраждалим від повені».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №407
11 Сафара 1444 р.х.
7 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню