Правителі мусульман через підкорення колоніалізму оплакують смерть королеви

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Прем’єр-міністр Пакистану Шахбаз Шаріф 8 вересня на своїй сторінці в «Твіттері» опублікував пост: «Ми глибоко засмучені кінчиною Її Величності Королеви Єлизавети II. Пакистан приєднується до трауру Об’єднаного Королівства».

Мусульманські правителі, араби і неараби, об’явили по свою глибоку скорботу щодо смерті королеви Британії! У зв’язку з цим інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Пакистані опублікував прес-реліз, в якому говориться:

«Англійська аристократія через складну мережу управляє справами британської колоніальної держави. Саме вони є головними управлінцями колоніальної економічної системи. Вони ввергли більшу частину світу у величезні борги і дали можливість західним інвесторам надавати лихварські кредити іншими країнам, при цьому не даючи їм розвивати власну промисловість. Їх розвідка розпалює конфлікти в мусульманських країнах за допомогою агентів із числа політиків і військових. Англія використала продажних правителів заради досягнення своїх інтересів.

Уряд Пакистану виразив сум, як нібито він сам родом із канадської провінції Онтаріо і не має ніякого відношення до Індійському субконтиненту, де на протязі трьох сторіч англійці коїли злочини. Поки сотні тисяч страждали від голоду, британці грабували регіон і захопили багатства на трильйони доларів. Мусульмани повинні прийняти англійську аристократію такою, яка вона є, і реагувати на смерть її королеви відповідним чином. Сьогодні, в епоху занепаду Англії, у мусульманських країн є хороша можливість припинити з нею відносини, вийти із Співдружності і розірвати військові і економічні ланцюги.

О, мусульмани, ви повинні кинути цих лицемірних правителів, які обожнюють колоніалізм і його символи. О, мусульмани, ви повинні вести діяльність по звеличенню вашої релігії за допомогою встановлення Халіфату, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва. З встановленням цієї держави світ буде позбавлений від тиранії американського і європейського колоніалізму, і ніхто не буде оплакувати кінчину військових злочинців і тиранів».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №409
25 Сафара 1444 р.х.
21 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню