Революція Сирії рухається до своєї цілі, незважаючи на погрози ООН

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В середу 14 вересня ООН в своєму звіті попередила про нову небезпеку насильства в Сирії і про повернення нових масштабних битв після того, як за останні місяці розгорілось декілька локальних конфліктів.

Голова слідчої комісії ООН по розслідуванню подій в Сирії Пауло Серхіо Піньєйр заявив: «Сирія не може дозволити собі повернутись до бойових дій в більш крупному масштабі, але це може трапитись». «В якусь мить ми вважали, що війна в Сирії повністю завершена, але звіт говорить про протилежне», — заявив Піньєйр журналістам в Женеві. Член комісії Хані Маджалі сказав: «За останні декілька місяців Росія збільшила авіаудари по підконтрольним опозиції районам», — також додавши: «Ми стежимо за ескалацією конфлікту» (Shaam News Network, 14 вересня 2022 року).

«Ар-Рая»: «Цей звіт представляє собою не попередження, а волаючу міжнародну загрозу сирійській революції та її революціонерам. Америка використовує свій слухняний інструмент в лиці ООН для загрози народу Сирії війною, як нібито до цього той жив у мирі і безпеці. Америка, Захід і їх прихвосні бояться будь-яких змінень революції, хоча вони перехопили рішення революції через брудні політичні грошві і лідерів, зв’язаних і обмежених наказами Ердогана — змовника і «гаранта». Тим не менш, Захід продовжує робити подібні звіти і заяви, щоб відбити бажання народу Сирії продовжити свій шлях. Проте революція, з дозволу Аллаха, не зупиниться, поки не буде скинутий режим. Народ Сирії неодмінно звільниться від оков режиму і іноземного втручання і викоренить світський, злочинний і маріонетковий режим в усіх його формах і проявах. А потім на руїнах режиму буде встановлена держава слави і честі — буде встановлений Другий Праведний Халіфат, правління в якому буде здійснюватись за методом пророцтва.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №409
25 Сафара 1444 р.х.
21 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню