Військова співпраця між Марокко і єврейським утворенням. Хто їх загальний ворог?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Марокканська військова делегація вирушила в сіоністське утворення для участі в першій міжнародній конференції по оновленню і модернізації озброєних сил. Конференція пройде з 12 по 15 вересня в Тель-Авіві («Erem News», 12 вересня 2022 року).

В цій міжнародній конференції взяли участь багато генералів армій і представники інноваційних закладів в області оборони. Багатобічна зустріч має на меті обмін знаннями і досвідом між військовими представниками.

«Ар-Рая»: виникає питання: проти кого скерована ця військова співпраця?

Кожна людина зі здоровим глуздом відповість на це питання. Звичайно ж, ця співпраця скерована проти Ісламської Умми, яка відшукала шлях розвитку і прагне до встановленню Халіфату. Це найбільша і найжахливіша проблема для Заходу, правителів мусульман і єврейського утворення!

Це для них проблема, адже зовсім скоро на руїнах режимів мусульманських країн буде встановлена держава Халіфат, яка негайно покінчить з сіоністським утворенням. Халіфат поширить світло Ісламу усьому людству , і тоді відбудуться глобальні змінення, міжнародна система зміниться згідно з законами Ісламу, а крупні держави будуть зміщені зі своїх позицій. Ісламська Держава, застосовуючи закони Ісламу до усьому світу, поширить справедливість, щастя і процвітання. З дозволу Аллаха, це трапиться скоро.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №409
25 Сафара 1444 р.х.
21 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню