Плоди капіталістичної ідеології: 100 тис. абортів в Німеччині

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Згідно даним Німецького статистичного управління, отриманим у другому кварталі цього року, з квітня по червень, кількість абортів досягла 25,6 тис., що на 11,5% більше, аніж з аналогічний період минулого року. За перший квартал цього року було зареєстровано 25,8 тис. абортів.

«Ар-Рая»: «Згідно офіційної статистики, кількість абортів в Німеччині перевищує 100 тис. на рік, з 1996 року було зареєстровано більше 2,4 млн. випадків переривання вагітності. І це після внесення поправок в 218-ю статтю, згідно якої аборт і публічна його практика кримінально карається.

Звичайно, існують різні причини переривання вагітності, деякі із них припустимі з медичної точки зору і здоров’я. Проте в більшості випадків це соціально-економічні причини. Іноді це пов’язано з сексуальним насильством, як зґвалтування чи замах близьких на неповнолітніх. Це вимушує робити аборт, щоб приховати подібні інциденти.

Більше того, люди досягли такого ступеня занепаду, що ідуть на вбивство своїх дітей. Вони позбавляються від них найрізноманітнішими способами, наприклад, залишають дітей в коробках перед дверима дитячих домів і лікарень.

Ця гуманітарна катастрофа, яка стала статистикою у їх звітах, при жодних обставинах не повинна торкнутись нашого суспільства. Тому кожна людина зі здоровим глуздом повинна захистити себе і своє оточення від цього лиха. Той, хто піклується про справи мусульман, повинен протистояти кожному,хто прагне запровадити в наше життя угоду CEDAW чи закони про захист дітей, адже насправді ці угоди і закони вбивають людство і поширюють порочність і аморальність.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №409
25 Сафара 1444 р.х.
21 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню