CEDAW — війна проти Ісламу і єства людини

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Угода CEDAW — пряме проголошення війни Ісламу. Мета даної угоди, — розбестити мусульманські жінку і підштовхнути її до відмови від законів Шаріату.

Дана угода закликає до абсолютної рівності чоловіків і жінок, закликає замінити нікях (шлюб згідно з нормами Шаріату) на світський громадянський шлюб, дозволити шлюб між мусульманкою і немусульманином, заборонити багатоженство, скасувати період очікування (ідда) для жінок, відкинути опіку чоловіка над жінкою, відкинути згоду опікуна на шлюб, заборонити шлюб до 18 років, закликає до абсолютної сексуальної свободи, в тому числі — і до одностатевих шлюбів, до статевому вихованню дітей і т.д. Також вона закликає до тому, щоб жінка могла подорожувати і жити, де завгодно не враховуючи згоду опікунів. Ця угода відкриває двері для порочності і розпусти.

О, мусульмани! Ви зрозуміли реальність угоди CEDAW та її жахливі наслідки. Ви повинні протистояти цьому так само, як повинні дотримуватись законів своєї релігії. О, мусульмани! Ви повинні перешкоджати планам Заходу і його агентів із числа ваших правителів, які псують ваше життя. Знайте, що слава і честь будуть досягнуті тільки з Шаріатом Аллаха, який буде реалізований Праведним Халіфатом. Тільки лише Праведний Халіфат виправить порочність західної культури і поверне людей до свого єства. Так нехай же заради цього трудяться мусульмани.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №410
2 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
28 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню