ООН та її посланці — вороги революції

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Спецпосланець ООН по Сирії Гейр Педерсен в своєму листі державам-гарантам Астанінського процесу (Туреччини, Росії і Ірану) сказав: «Ніхто із вас не може диктувати ісход боротьби».

Він підкреслив, що те ж саме повинні зрозуміти американці і європейці, і тому рішення повинно ґрунтуватись на компромісі за участю сирійської сторони. Він вказав, що його робота полягає в тому, щоб нагадати міжнародній спільноті, що Сирія як і раніше знаходиться в кризі, і це сильно впливає на сирійський народ.

«Ар-Рая»: цей посланець ООН сам є одним із інструментів війни проти народу Сирії. Він є верховим комісаром по розстановці низки країн, які беруть участь у війні проти благословенної революції. Він став координатором для цих країн через їх жадібність і конкуренцію на землях Сирії. Сирійська революція здатна продовжити свій шлях до перемоги, незважаючи на усі складності і відхилення. Вони повинні повернутись до своєї початкової мети і розірвати усі зв’язки з міжнародною спільнотою, особливо з турецьким режимом, але це можливо, тільки якщо революція послідує ідейному політичному керівництву. Революція повинна скористатись конфліктною ситуацією, яка склалась між країнами. У той же час вона повинна усунути штучні політичні і військові органи, які претендують на владу, оскільки саме вони відхиляють революцію від своєї мети. І тоді буде скинутий режим і буде встановлено ісламське правління.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №411
9 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
5 жовтня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню