Нікчемні правителі вимушують свій народ покидати країну

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У п’ятницю 23 вересня 2022 року «France 24» опублікувала новину: «За повідомленнями сирійських і ліванських джерел, у четвер і п’ятницю були знайдені десятки тіл нелегальних іммігрантів, чиє судно затонуло недалеко від прибережного міста Тартус на північному заході Сирії. За останніми даними, внаслідок цієї катастрофи загинуло не менше 73 людини».

Сирійські і ліванські джерела підтвердили, що число загиблих внаслідок аварії судна біля узбережжя Сирії зросло до 73 людей.

Це найбільші цифри з початку нелегальної еміграції із Лівану, який погруз у кризах.

Міністр охорони здоров’я Сирії Хасан аль-Губаш заявив, що число жертв досягло 73 людини. І це не остаточна цифра. Він також сказав, що у лікарні Аль-Басіль в Тартусі на реабілітації знаходяться 20 людей.

Міністр громадських робіт і транспорту Лівану Алі Хамія повідомив про загибель 61 людини. Він пояснив, що більшість пасажирів, число яких перевищило 100 людей, складають ліванські і сирійські біженці.

За даними офіційного сирійського телебачення, на борту судна знаходилось не менше 150 людей, а це означає, що десятки пропали без вісті.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» №410
2 Рабі уль-авваль 1444 р.х.
28 вересня 2022 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню