Викрито зрадництво ПА і маріонеткових режимів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Делегація Палестинської адміністрації за ініціативою США зустрілась зі злочинним єврейським утворенням в Акабі. На зустрічі також були присутніми представники йорданського і єгипетського режимів.

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині прокоментував цю зустріч наступним чином: «Зустріч з єврейським утворенням, чи руки стікають кров’ю внаслідок злочинів в Наблусі, Дженіні та інших місцях, вважається верхівкою злочинності, безрозсудства, зрадництва і змови проти народу Палестини.

Покладатись на дотримання єврейським утворенням домовленостей є політичною дурістю . Дотримання Палестинською адміністрацією перемир’я і запобігання насильства означає переслідування муджахідів, їх арешт і підсилення співпраці в області безпеки, у той час, як злочини єврейського утворення продовжуються без нагляду і відповідальності і події у місті Хевара є кращим тому прикладом. Розмови про збереження історичного статусу священних місць не означають припинення єврейського вторгнення в аль-Аксу і запобігання його злочинів проти віруючих. Ці заяви є йордансько-єгипетським «зеленим світлом» для продовження злочинів і агресії єврейського утворення.

Розмови про відкриття каналів зв’язку і підсилення координації між двома сторонами означають лише те, що ПА буде надавати більш «важливі» послуги по забезпеченню безпеки єврейського утворення.

О, народ Благословенної землі! Останні події виявили зрадництво ПА і маріонеткових режимів . Ці режими навіть не намагаються приховати своє зрадництво — вони відкрито нормалізують відносини і налагоджують співпрацю з тим, хто вбиває вдень і вночі. . О, народ Палестини! Відмовся від зрадників та їх політики, звернись до сил і потенціалу Умми, можливо, серед них відгукнеться такий, як аль-Мутасім і Салахуддін, які мобілізують мусульман і викоренять єврейське утворення та їх приспішників. Можливо, з волі Аллаха це трапиться в найближчий час.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 433
16 Шабана 1444 р.х.
8 березня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню