Землетрус розкрив обличчя зрадників і змовників

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Під приводом землетрусу міністр іноземних справ Єгипту відвідав Дамаск. Делегація Арабського міжпарламентського союзу зустрілась з тираном Сирії.

Член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Сирії Абдо ад-Далі прокоментував цю подію:

«Землетрус розкрив істинну сутність держав: не минуло і декількох годин, як вони перетворили трагедію у засіб вилучення вигоди. ООН просить у режиму Асада дозволу на доставку допомоги у постраждалі райони, а саме — на звільнену непідконтрольну режиму північ Сирії. Що стосується держав, які «підтримали» революцію в самому її початку, то виявилось, що вони діяли за наказом своїх хазяїв, і як тільки думки їх хазяїв змінились, вони одразу ж змінили свої заяви. Потім до сирійському тирану почали стікатись делегації, вони відновлювали з ним відносини і закликали народ повернутись в лоно режиму.

Складається враження, що прозахідні країни і маріонеткові режими використовують будь-яку подію, щоб зберегти життя кривавому режиму. Після турецьких заяв про примирення і нормалізацію прийшла черги решти інших. Для сирійського народу землетрус розкрив те, що було приховано раніше, і люди побачили змову на власні очі. Вони побачили, що прибуття допомоги затримувалось через відсутність білого прапору і капітуляції. Землетрус зруйнував дома і квартали, але так само він знищив ідолів, які вважали себе джерелом порятунку і перемоги, і виявило кожного боягузливого змовника і зрадника. Проте по милості Всевишнього Аллаха землетрус не зруйнував волю революції та її народу, він не зруйнував ісламські почуття і братську солідарність між мусульманами Сирії і мусульманами інших країн. Мусульмани з усього світу відгукнулись на допомогу тим, хто опинився в біді. Землетрус показав, що в згуртованих і колективних діях — наш порятунок, тільки так ми можемо досягти цілей нашої революції і забезпечити її безпеку».

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 433
16 Шабана 1444 р.х.
8 березня 2023 р.

 

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню