Студентський блок «Аль-Вай» засудив політичний арешт

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Студентський блок партії «Хізб ут-Тахрір» «Аль-Вай» в Політехнічному університеті організував акцію протесту, яка засуджує арешт двох студентів університету.

Блок виступив з промовою, засуджуючи ці репресивні заходи: «Політичні арешти стали серйозною проблемою. Уряди мусульманських країн використовують такі методи, щоб тримати держать Умму в підкоренні і приниженні перед ворогами Ісламу. Вони хочуть вбити дух боротьби і протесту у мусульманської молоді. Чому студентам забороняють вести заклик? Чи не в угоду це тим, хто забороняє релігію Аллаха і затуляє усім роти?! Чому студенти стикаються з перешкодами в університетах?!

Ісламська Умма давно стикається з подібними репресіями. Етап, де страх перед режимами та їх злочинцями брав гору, вже позаду, і сьогодні Умма переживає революційну весну, ламаючи усі перешкоди страху перед собою. Вона кидає виклик тиранам і викоріняє їх зарозумілість, вона жертвує на цьому шляху кращими своїми синами. О, володарі влади, не спокушайтесь своїм положенням, а вилучіть урок із історії тиранів і диктаторських режимів!».

Студентський блок «Аль-Вай» закликав офіційних осіб університету і студентів виразити протест і засудити беззаконня, щоб бути перешкодою для цих ганебних арештів.

На завершення студентський блок закликав студентів і викладачів до спільної діяльності для відновлення ісламського образу життя за допомогою встановлення Другого Праведного Халіфату, в якому полягає порятунок для усього людства.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 433
16 Шабана 1444 р.х.
8 березня 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню