Правителі Йорданії, Єгипту і Палестинської автономії відмовляються спричиняти тиск на єврейське утворення заради припинення агресії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Король Йорданії Абдуллах II, президент Єгипту ас-Сісі і президент Палестинської автономії Махмуд Аббас зустрілись в Акабі 10 січня 2024 року після того, як держсекретар США зустрівся з кожним із них окремо. Усі троє голів держав підкреслили «необхідність продовження спричинення тиску з метою зупинити «ізраїльську» агресію проти сектора Газа, захистити беззахисне цивільне населення і доставити необхідну гуманітарну допомогу».

Лідери трьох країн застерегли від «спроб повторної окупації частин Гази або створення там безпечних зон». Вони також підкреслили «необхідність надати жителям Гази можливість повернутись до своїх домів і відкинули плани по витісненню палестинців з західного берега і сектора Газа». Потім вони закликали арабські та інші країни працювати «над створенням політичного горизонту в палестинському питанні, щоб досягти справедливого і всеохоплюючого миру, заснованого на рішенні «дві держави».

«Ар-Рая»: керівники трьох країн провели цю зустріч, щоб показати, що вони самі приймають рішення, але це зовсім не так. Швидше, вони лише відтворюють те, що продиктував їм держсекретар США єврейського походження, і просять його спричинити тиск на єврейське утворення. Ці боягузи не роблять нічого, щоб спричинити реальний тиск на злочинне єврейське утворення. Вони не вживають ані найменших дій, таких як припинення нормалізації відносин і угод, припинення дипломатичних і комерційних відносин і координації в області безпеки. Вони не скасовують Кемп-Девідські угоди, угоди Осло і угоду Ваді-Араба і не відмовляються від американського проекту «дві держави для двох народів», який скерований лише на зміцнення єврейського утворення.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню