Єврейське утворення звинувачує Єгипет у перешкоджанні наданню допомоги в Газі, а Каїр лише відповідає: «Це неправда!»

Палестинці з іноземним громадянством очікують відкриття КПП Рафах (AP)

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В найбільш критичну мить, коли проти сіоністів подаються позови до Міжнародного суду, єврейське утворення вважає за необхідне визнання того, що маріонеткові правителі співпрацюють з ним в блокаді Гази.

Щоб відвести від себе підозри у запобіганні надання допомоги Газі, єврейські чиновники заявили, що Єгипет несе повну відповідальність за контрольно-пропускний пункт Рафах. За їх словами, відповідальність за надходження допомоги несе єгипетська влада, а це означає, що саме вона перешкоджає цій допомозі.

Каїр спростував в Міжнародному суді ствердження єврейського утворення про те, що єгипетська влада перешкоджала передачі допомоги в сектор Газа і звинуватив євреїв в брехні. Але Єгипет так і не зміг пояснити, чому він не підкорився рішенню Ліги арабських держав про необхідність зняти блокаду з Гази, введеної на початку війни.

Таким чином, намагаючись ухилитись від звинувачень, висунутих у позові Південно-Африканської Республіки в Міжнародному суді про запобігання надходження допомоги, єврейське утворення поклало відповідальність на Єгипет, а це означає, що воно визнало правду.

Такою є доля ганебних і підлих правителів арабських країн. Невірні, яким вони служать, будь то євреї чи американці, переводять звинувачення, коли їх притягують до відповідальності. Скоро Умма сама притягне їх до відповідальності. Навіть якщо це не вийде в цьому світі, то але ж звіт перед Всевишнім Аллахом неминучий, а їх доля — це Пекло, розтопкою для якого будуть люди і каміння.

 

Огляд новин
Газета «Ар-Рая»
5 Раджаба 1445 р.х.
17.01.2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню