Найбільш моральна армія у світі!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Згідно повідомленню на сайті телеканалу «Alaraby» 12 січня 2024 року, прем’єр-міністр Біньямін Нетаньяху накинувся на Південно-Африканську Республіку, яка подала позов проти «Ізраїлю» до Міжнародного суду. Нетаньяху звинуватив ПАР у брехні, зазначивши, що «ізраїльська» армія — найбільш моральна у світі.

«Ар-Рая»: про яку мораль говорить цей злочинець? Про вбивства дітей, жінок і старих? Або про руйнування домів, шкіл і лікарень? Або про те, як від піддає дітей голоду? Або про позбавлення людей ліків, води, молока, одягу і даху над головою? Якщо б він міг позбавити їх повітря, то зробив би і це!

Або він говорить про боягузтво, страх та жах в його серці і в серцях його солдатів, деяких із яких страх довів до смерті? Або він говорить про тих, хто вбиває один одного через стан жаху?

Він спокусився деякою матеріальною силою, якою оволодів в період нехтування Ісламської Умми і зрадництва її правителів. Він подумав, що влада дає йому право встановлювати стандарти моралі. Якщо він не забув, ми нагадаємо йому, що євреї — це ті, кого уникає увесь світ через їх найгірші моральні якості. Ми нагадаємо йому про гетто і закон «Cum nimis absurdum», а також про прокляття, яке спіткало їх раніше за те, що вони не утримували себе від скоєння зла. Вони вбивали пророків, порушували договори і заповіти. Вони навіть наважились ображати Всевишнього Аллаха. Тепер вони говорять про кращу мораль у світі!

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню