Нетаньяху: «Я не відмовлюсь від жодного слова, сказаного про Катар»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Прем’єр-міністр «Ізраїля» Біньямін Нетаньяху підтвердив, що не збирається відмовлятись від своїх слів відносно Катару. Він підкреслив, що Доха не тільки надала притулок і фінансує «ХАМАС», але й може спричиняти на нього тиск (alarab.co.uk).

«Ар-Рая»: єврейський прем’єр-міністр продовжує своє хизування перед лицем зрадницьких правителів після «збентеження», яке, здавалось би, він повинен відчувати через попередні заяви, де він критикував Катар і порахував його негідним посередником у питанні заручників. Коли ця заява поширилась у ЗМІ, очікувалось, що Катар у відповідь покаже свій «гнів», але цього не відбулось. Доха об’явила про продовження своїх зусиль по звільненню єврейських заручників, розглядаючи це як гуманітарне питання, а не як політичне зрадництво!

Катар і Єгипет почали спричиняти тиск на «ХАМАС» через єврейських заручників в секторі Газа, намагаючись догодити євреям, які хизуються і кожного разу показують свою зарозумілість, коли бачать, як маріонеткові правителі піддаються їх вивертам. Катар, який не має офіційних дипломатичних відносин з єврейським утворенням, приймає офіційних єврейських осіб, керівництво «Моссада» і президента єврейського утворення. Щодо євреїв, то вони цим не задоволені і вимагають більшого! Таким є положення правителів, які зрадили свою Умму; їх наради чекають їх загибелі, а вороги зневажають!


Газета «Ар-Рая»
19 Раджаба 1445 р.х.
31 січня 2024 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню