Транспортна лінія із Дубая до окупантів-сіоністів!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В соціальних мережах широко розповсюдився репортаж одного із телеканалів окупаційного режиму з відео-і аудіозаписом довжелезної черги вантажівок, які рухаються із Дубая через Саудівську Аравію, Йорданію і далі до єврейського утворення, перевозячи різні товари. Це відбулось після того, як морські поставки через Баб-ель-Мандебську протоку і Червоне море були зірвані.

«Ар-Рая»: немає межі зрадництву, яке ми спостерігаємо в ці дні у зв’язку з війною у Газі та її наслідками. Правда обнажилась, якою б гіркою вона не була. Сьогодні відбуваються змова, зрадництво і відкрита підтримка окупаційного режиму без сорому перед Аллахом, Його Посланцем ﷺ і віруючими! Правду сказав наш Пророк Мухаммад ﷺ:

«Із того, що люди успадкували від пророцтва:якщо ти не відчуваєш сорому — роби, що хочеш».

Ось зрадницькі режими і коять, що завгодно — вводять блокаду проти мусульман в Газі і підтримують владу окупанта! Цей глибокий розкол між режимами та Уммою повинен усвідомити кожен мусульманин, який переживає про Газу і положення Умми у цілому. Кожен мусульманин, який бажає всерйоз змінити положення Умми, повинен взяти до уваги цей факт. Прийшов час для Умми покінчити з деспотичними режимами і поступовими частковими реформами, які їй нав’язуються!

Лиха і гірки наслідки того, що відбувається, повинні примусити усіх пробудитись і зрозуміти, що Умма знаходиться в стратегічному і політичному вакуумі. Цей вакуум може заповнити тільки Іслам з його єдиною політичною системою — Халіфатом, який слідує шляху Пророка ﷺ. Халіфатом, який далекий від підкоренню Заходу, його впливу, від зрадництва правителів, від поняття «національні держави», від підкорення несправедливим міжнародним нормам. Халіфат, де кожен відчує зміст аяту:

أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ

«Вони будуть смиренні перед віруючими і непохитні перед невіруючими» (5:54).

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню