Нідерланди

Який журналіст гірший за тебе? Той журналіст, який відомий серед людей своїм лицемірством і який обдурював людей протягом трьох років, а потім оприлюднив необґрунтовану інформацію?

Уже давно існує потреба мусульманського співтовариства в Голландії в тому, щоб бути представленими єдиним голосом, щоб діяти за допомогою нього заради здійснення інтересів цієї спільноти.

У понеділок 25.08.2014 «Ассошіейтед Пресс» провів інтерв’ю з міністром із соціальних питань, членом Лейбористської партії Людвігом Ашером.

Відповідь Ясіну Альфуркані, офіційному представнику організації «CMO Foundation» відносно питання про звільнення мусульманських жінок з роботи, які відмовляються від потискання рук з чоловіками

8/7/2014 філіал партії VVD в Амстердамі заявив на своїй інтернет-сторінці про необхідність викоренення сприятливого ґрунту, який породжує ісламський фундаменталізм.

З початку жорстокої атаки єврейської держави на Газу, палестинське питання стало предметом обговорень у багатьох країнах, організаціях та серед людей.

Лідер бельгійської партії «Фламандський інтерес» розробив комп’ютерну гру під назвою «Менше, менше, менше».

Сьогодні вранці людина за ім’ям Сафа Марва виклав до Twitter висловлювання: «Люди написали расистські коментарі на стінах будинку марокканців у місті Алмер, відомому своїм спокоєм і толерантністю.

Головне меню