Революція Шаму між людськими змовами та божественним задумом на прикладі конференції «Астана-2»

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Одного із вчених спитали про падіння династії Омейядів, на що він відповів: «Ми довірили маленькі справи великим людям, а великі справи — жалюгідним, а тому опинились між недбальством та надмірністю».

Аналогічним є і положення революції Шаму у ці дні: між зловживанням з боку тих, хто невірно усвідомив Іслам і почав експериментувати над послідовниками, опираючись на своє помилкове розуміння, тим самим не досягнувши ніякого успіху та згубивши багато душ,і між «новачками» у політиці, якій увійшли у темний тунель переговорів, подібно тому, хто біжить від вогню у полум’я, — і це з урахуванням найкращої думки про них!

Зупиняючись біля останніх змін у справі капітуляції та торгівлі жертвами революції, ми знаходимо, що переговори «Астана-2» аналогічним попереднім змовам ворогів Умми проти цієї революції, будь то з ідеологічної точки зору — як зміцнення американського політичного рішення, яке переслідує збереження тиранічного режиму, або з точки зору наявного результату — як катастрофічна поразка тих, хто намагається обдурити народ Шаму, за який поручився Всевишній Аллах,хоча від хитрощів і готові зійти зі своїх місць гори.

І після того, як Америка через свою помічницю Росію брехливо та оманливо зобов’язалась припинити нальоти та надати більше шансів «готельній опозиції» у вимозі звільнити затриманих у виді кроку на шляху до так званого «політичного переходу», що обговорюється у Женеві, — після усього цього ми бачимо, що масштаби вбивств зросли, особливо після того,як муджахіди Деръа раптово повернулись спиною до тих, хто робив ставку на припинення вогню, який, по суті, ніколи і не припинявся , окрім як з боку повстанців під тиском тих, хто погруз у політичних брудних грошах.

Ми бачимо, як надії Америки та її лакеїв розсіялись, а їх хитрощі — безуспішні, принаймні, на цьому етапі.

І хоча було заплановано обговорення майбутнього правління у Сирії, а точніше — введення світської громадянської конституції у Женеві, як про це повідомив спецпосланець по ліквідації революції де Містура (і як же це принизливо, коли твій ворог допомагає тобі нав’язати свій огидний спосіб життя твоїй Уммі, щоб вона жила по ньому!), тим не менш, уважно спостерігаючи за цим, доходиш висновку, що Захід та Схід на чолі з Америкою — володаркою впливу та життєвих інтересів у Сирії — волочать за собою результати поразки. І нема кращого доказу цьому, аніж пропозиція з боку Конгресу США почати американську військову інтервенцію у Сирії. Це і підтверджує те, що усі засоби, що використовуються у війні проти народу Сирії, увінчались поразкою,скільки б вони не плели підступів та проектів та не здійснювали політичних і навіть військових дій! Кожного разу ми стаємо свідками того, що Всевишній Аллах стрясає їх будови, обрушуючи на них же їх підступи, і насуває на них лиха звідти, звідки вони їх навіть не очікують.

І ми спостерігаємо виснаження зусиль кожного, хто бореться з народом Шаму, а також викриття кожного, хто брехливо заявляє про дружбу до свого народу, щоб здати його своїм хазяям (ворогам), — усе це є доказом підготовки та передумов встановлення ісламської влади в. Таким чином, народу Шама не залишається іншого, окрім як ухопитись за міцну вервь Аллаха, прийнявши у якості політичного керівництва для себе Хізб ут-Тахрір, який є щирим усвідомленим політичним керівництвом, що володіє проектом, виведеним із Книги Аллаха та Сунни Його Посланця ﷺ, і який здатен встати у штурвала корабля, ведучи його до безпеки та досягненню слів Посланця Аллаха ﷺ:

إِنَّ اللَّهَ زَوَى لِي الْأَرْضَ، فَرَأَيْتُ مَشَارِقَهَا وَمَغَارِبَهَا، وَإِنَّ أُمَّتِي سَيَبْلُغُ مُلْكُهَا مَا زُوِيَ لِي مِنْهَا

«Аллах показав мені землю, і я не побачив її від сходу до. Воістину, моя община отримає владу над територією, яка була мені показана».


Амір Салім Абу Убайда
25 Джумада аль-уля 1438 р.х.
22.02.2017 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню