Режим тирана буде присутнім при роззброєнні... Спадає останнє фігове листя зі злочинної міжнародної системи!!!

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Сирійський режим очолить «Міжнародну конференцію по роззброєнню» у Швейцарії з 28 травня, і він буде головувати на протязі чотирьох тижнів у Женеві.

Конференція триватиме до 24 червня,у її роботі візьмуть участь представники 65 держав, серед яких — 5 держав-постійних членів Ради Безпеки ООН. Цю новину ми пропонуємо на розгляд тим, хто, як і раніше, бажає від повстанців у Шамі співпраці з міжнародною системою та її злочинною спільнотою, яка довела, що вона є першим ворогом  і що злочинний режим Башара — усього лише пішак у його руках, що іде на боротьбу з повстанцями у Шамі. Цю новину ми пропонуємо на розгляд тим, хто усе іще вимагає від повстанців прислуховуватись до міжнародної спільноти та поводить себе тим самим як ідіот (якщо він взагалі не агентом!).

Революція пройшла роки важких випробувань, на протязі яких жителі Шау наразились на усі види мук та пригноблення на шляху до звільнення від банди тирана. Революція вступила у свій восьмий рік так, що правдивий вже відділився від брехуна, а вірний — від зрадника. Навіть фігове листя вже спало зі злочинної міжнародної системи, яка, як і раніше, продовжує офіційно покривати бандитський режим нусейритів у Шамі. І ось ця банда присутня на «Міжнародній конференції по роззброєнню», очолюючи її! Мета цієї конференції — надати можливість іншим державам почати взаємодіяти з режимом Асада у тому, щоб утискати неозброєних людей.

Міжнародна змова проти революції Шаму та її правдивих, щирих повстанців іще раз підтверджує, що злочинна міжнародна система не здатна надати рішення, а повстанці повинні добре подумати та віддати хвалу Аллаху за те, що Він викрив для них ці системи невір’я та ганьби в усіх на очах, а також те, що т.з. «лідері» цього світу є насправді злочинною бандою, яка знущається над людством, а усі їх гасла про права людини та свободах — насправді лише ширма, яка прикриває їх бруд та злочини, що кояться не лише проти мусульман, але й проти усіх людей.

Таким чином, занепад та компроміси, до яких дійшла революція в останній час, коли повстанці почали здавати важке озброєння у Дамаску, у Східній Гуті і на півночі провінції Хомс, стали підсумком існуючого зв’язку між повстанськими угрупуваннями та закордонними силами, діючими під прикриттям міжнародної системи. Причиною катастрофи, яка спіткала наших людей, став той, хто передав керівництво революцією не гідним того і допоміг їм у їх провальних досягнення перемоги. Причин для поразки було багато, і серед них найбільш значущими були відсутність перед повстанцями картини того, що буде після скинення режиму Асада, а також прийняття допомоги від держав-спонсорів руками лідерів повстанських угрупувань, навіть якщо за це доведеться розплачуватись життями людей та їх землями. Сьогодні потворність цих лідерів угрупувань (а також піддакуючи їм «шаріатських» формувань) стало очевидним після того, як усі вони почали брати брудні гроші, які запаморочили їх голови та перетворили їх на дешевий інструмент реалізації проектів міжнародної системи, незважаючи на то, що самі жителі Шаму підняли свою революцію для скинення злочинних диктаторів.

О жителі Шаму! Ви самі своїми очами бачили, як вас виганяли із ваших власних домів та ваших міст лише за те, що ви виступили проти дешевого правителя-агента, працюючого на міжнародну систему! І ви бачите, як ця ж система схиляє ваших синів на бік Башара, а самі ви стали подібні тим, хто чекає у моря погоди. Ви бачите, як руки держав тягнуться до вашої революції, щоб покінчити з нею, а їх брехня стала для вас ясною, як і їх цілі. Вже не у перший раз вони намагаються це зробити, і ми просто повинні нарешті вирішити, куди скерується наша революція і як нам виправити свої помилки!

Благословенна революція Шаму виступила проти режиму заради Аллаха і заради втілення Його Шаріату, а отож, перед нею — лише один шлях до перемоги та реалізації її цілей, а саме — скинення режиму та встановлення правління Ісламу у Праведному Халіфаті за методом пророцтва. Цей шлях стане початком зміцнення того, що, перш за усе, лежить між нами та Аллахом, і того, що лежить між нами та нашими душами. Встановити Праведний Халіфат можна лише після обрання свідомого, правдивого, щирого політичного керівництва для революції, яке очолить нас на шляху до вдоволення Аллаха Всемогутнього, до Його допомоги та перемоги, коли ми вирвемо з корінням цей злочинний режим разом з його прибічниками та агентами...

О жителі Шаму! Ті, хто прикинулись помічниками революції та кудахчуть про неї, не можуть вам запропонувати нічого, окрім відчаю та капітуляції, тому що вони з самого початку бажали, щоб ви здались та дозволили покінчити з вашою революцією, яка, незважаючи ані на що усе іще сильна, як би вороги не старались звести її нанівець. Це остання зброя, яка залишилась у кишені Заходу та його прихвоснів, тому що усі інші їх виверти розбились об ваше терпіння та рішучість, навіть коли пали угрупування разом з їх фальшивою «шаріатскістю», а також політики,які стояли за ними.

Ми повинні припинити впадати у відчай та віддалитись від нього, тому що земля належить Аллаху, люди належать Аллаху і перемога належить Аллаху. Усе, що нам залишається — це керуватись Шаріатом Аллаха та слідувати Його шляху. Хізб ут-Тахрір веде роботу серед вас та пропонує вам проект порятунку революції — проект Праведного Халіфату за методом пророцтва, який здатен згуртувати наші ряди, об’єднати наші зусилля та повести революцію уперед не лише до скинення режиму разом з його стовпами та символіками, але й до усунення його ідей, законів та цінностей, а також усунути вплив міжнародної системи, яка веде за допомогою злочинного режиму боротьбу проти Ісламу та мусульман.

І на останнє... Ми вам не скажемо: «Терпіть і будьте стійкими!», — тому що саме ви навчили увесь світ тому, що означає терпіння та стійкість у наші нелегкі дні. і лише хочемо вам нагадати про те, що для повстанців іще є можливість усвідомити істинне положення того, що відбувається, яке сформувалось за ці роки, і це усвідомлення є найбільш сильною зброєю революції, якщо вона буде використана вірним чином. Революція не піднялась заради косметичного перетворення або заради заміни одного тирана іншим.

Вона піднялась заради змінення порочних реалій, що панують над мусульманами у цілому, і над жителями Шаму — зокрема, які знають свій в режим краще решти усіх інших — режим, який не має ані граму честі та моралі, режим, релігією якого є брехня та розпуста, режим, який хочуть нав’язати нам західні хрестоносці, щоб той і надалі продовжував свою тиранію, режим, який не має з нами та нашою акидою нічого спільного! Цей режим треба замінити іншим політичним проектом, ясним і завершеним, зі своєю конституцією, яку розробив Хізб ут-Тахрір, опираючись у цьому на Книгу Аллаха та Сунну Його Посланця ﷺ. Хізб ут-Тахрір пропонує конституцію,  готову стати проектом Праведного Халіфату за методом пророцтва, час якого незабаром прийде, з дозволу Аллаха.

وَيَوْمَئِذٍيَفْرَحُالْمُؤْمِنُونَ﴿٤﴾بِنَصْرِاللَّـهِ ۚيَنصُرُمَنيَشَاءُ ۖوَهُوَالْعَزِيزُالرَّحِيمُ

«У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха. Він допомагає, комі побажає. Він — Могутній, Милосердний»(30:4,5).


Газета «Ар-Рая»
Ахмад Муаз
14 Рамадана 1439 р.х.
30.05.2018 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню