Перемога приходить з терпінням

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Будь стійким, о, народ Шаму, світанок вже близько!

У четвер (14.06.2018) на сайті «Aljazeera» була опублікована новина: «Президент Сирії  Башар Асад заявив, що ніщо не завадить Ірану створювати військові бази у Сирії, доки він є союзником подібно Росії, заперечуючи при цьому присутність регулярних іранських підрозділів у країні.

В інтерв’ю іранському інформаційному каналу «Al-Alam» у середу Асад сказав, що є групи іранських добровольців, які прибули у Сирію на чолі з іранськими офіцерами.

Він додав, що його армія отримує підтримку від бійців із Іраку, Ірану та Лівану. Коли його спитали, чи покине ліванська «Хізбалла» Сирію, Асад відповів, що «Хізбалла» залишиться доти, доки «сама партія, Іран та інші не переконаються, що «тероризм» був повержений».

Потім він продовжив, сказавши, що «Хізбалла» є ключовим елементом у цій війні, битва буде тривалою, і потреба у цих озброєних силах залишається».

«Ар-Рая»: незважаючи на те, що революціонери втратили багато життєво важливих областей, серед яких найбільш активною була Східна Гута і що режим та його помічники порахували, що зломили революцію, і незважаючи на пов’язану з цим появу папуг, які намагаються підірвати віру народу Шаму у революцію, повторюючи, що режим та його союзники представляють собою непереможну силу, — незважаючи на усе це, голова режиму заявляє, що ця війна проти революції триватиме довго і що перемога доки недосяжна.

Істина, яка прихована від ворогів цієї Умми, полягає у тому, що Всемогутній Аллах поручився за народ Шаму. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِنَّ اللهَ تَكَفَّلَ لِي بِالشَّامِ وَأَهْلِهِ

«Аллах поручився  мені за Шам та його жителів» (Абу Дауд, Ахмад, Табарані).

Проте народ Шаму повинен усвідомити, що перед ним стоїть вибір проекту, яким задоволений Аллах та Його Посланець ﷺ, і це — проект Праведного Халіфату за методом пророцтва який струсоне владу куфру та приведе мусульман до перемоги. Всевишній Аллах говорить:

فَانتَقَمْنَا مِنَ الَّذِينَ أَجْرَمُوا وَكَانَ حَقًّا عَلَيْنَا نَصْرُ الْمؤْمِنِينَ

«Ми помстились грішникам, і Нашим обов’язком було допомагати віруючим» (30:47).

Огляд новин «Ар-Рая»
20.06.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню