Жалюгідні правителі країн Перської затоки змагаються за симпатію іудеїв

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Прем’єр-міністр єврейського утворення Біньямін Нетаньяху відвідав Амман і зустрівся з султаном Омана Кабусом 26.10.2018.

Міністр культури і спорту єврейського утворення Мірі Регев відвідала 28.10.2018 емірат Абу-Дабі, де був зіграний гімн єврейського утворення після перемоги єврейського спортсмена. Міністр зв’язку єврейського утворення Аюб Кара заявив 29.10.2018, що відвідає Дубай для участі у міжнародній конференції по телекомунікаціям. Міністр транспорту єврейського утворення об’явив, що по запрошенню свого колеги на наступному тижні він відвідає Оман для участі у Міжнародній конференції по транспорту. Спортивна делегація із єврейського утворення прибула в Катар для участі у чемпіонаті світу по гімнастиці.

Єврейська газета «TheJerusalemPost» написала 29.10.2018, що єврейське утворення продало Саудівської Аравії складні шпигунські системи на суму 250 мільйонів доларів. Газета повідомила, що Саудівська Аравія та єврейське утворення обмінялись стратегічною військовою інформацією на зустрічах у Вашингтоні та Лондоні через європейського посередника, і що ОАЕ рік назад також отримали получили від єврейського утворення  досконалі шпигунські системи та сучасні розвідувальні літаки.

Усе це означає, що ці країни працюють згідно з порядком денним колоніального Заходу, який прагне підтримувати та зміцнювати єврейське утворення і примушує арабські країни визнавати його і відкрито співпрацювати з ним. Правителі арабів з самого початку знаходились у мирі з єврейським утворенням і співпрацювали з ним, оскільки вони насмілились співпрацювати з західними колоніальними державами і схилились перед ними.

Держави Перської затоки змагаються у нормалізації відносин з єврейським утворенням, яке щоденно вбиває, ранить та арештовує мусульман у Палестині, руйнує їх дома, конфісковує їх землі і вдирається у мечеть аль-Акса. Правителі країн Перської затоки не піклуються про усе це, продовжуючи нормалізацію відносин з мусульманських земель. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إِذَا لَمْ تَسْتَحْيِ فَاصْنَعْ مَا شِئْتَ

«Якщо немає сорому, роби, що хочеш» (Бухарі).

 

Огляд новин «Ар-Рая»
07.11.2018

 

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню