США та Туреччина сформували цільову групу, щоб допомогти Асаду повернути звільнені території

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

«Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу повідомив про створення між Анкарою та Вашингтоном цільової групи для координації процесу виводу американських військ із Сирії», — повідомляє «RT».

Ця заява була зроблена на прес-конференції у Вашингтоні, куди він прибув для участі у зустрічі міністрів закордонних справ держав-членів міжнародної коаліції по боротьбі з організацією «ІД».

«Ар-Рая»: ця політична та військова координація між двома державами не є дивною, оскільки Туреччина обертається по орбіті Америки і узгоджує свої дії у Сирії з її політикою. Усе, що відбувається навколо виведення американських сил із східної Сирії — це зміна ролей. Америка шляхом передачі турецькому режиму деяких сирійських районів під приводом захисту їх від «терористичної» організації «РПК» хоче повернути ці райони злочинному режиму Асада, як це трапилось з Алеппо раніше.

Америка та її послідовники повинні знати, що народ Сирії сказав своє слово і не відступить від своєї бажаної мети , на шляху до якої віддав великі жертви. І цією метою є скинення режиму з усіма його стовпами та символами і встановлення на його руїнах Праведного Халіфату за методом пророцтва.

يُرِيدُونَ لِيُطۡفِ‍ُٔواْ نُورَ ٱللَّهِ بِأَفۡوَٰهِهِمۡ وَٱللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِۦ وَلَوۡ كَرِهَ ٱلۡكَٰفِرُونَ ٨

«Вони хочуть погасити світло Аллаха своїми ротами, проте Аллах збереже Своє світло, навіть якщо це ненависно невіруючим» (61:8).


Огляд новин «Ар-Рая»
13.02.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню