Хізб ут-Тахрір у Туреччині звернувся з закликом: «Прояви турботу про Східний Туркестан. Не мовчи перед несправедливістю Китаю!»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Туреччині та його прибічники у Стамбулі і Анкарі провели акцію 28 грудня 2018р. після п’ятничної молитви на підтримку пригноблених братів у Східному Туркестані під назвою «Прояви турботу про Східний Туркестан. Не мовчи перед несправедливістю Китаю!»,

а також зачитали прес-реліз попереджального характеру на адресу правителів щодо наслідків їх нездатності підтримати мусульман Східного Туркестану і про те, що обіцянка Всевишнього Аллаха — істина, а Його розрахунок — вище за усі їх реалістичні поличні розрахунки.

Також пролунало нагадування, що правителів не врятує покаяння після виконання обіцянки Аллаха. У прес-релізі містився заклик до мусульман не проявляти байдужості, подібно нинішнім правителям, на крики мусульман по допомогу, а притягувати цих правителів до відповідальності за їх мовчанку на волання мусульман Східного Туркестану і вести діяльність по встановлення держави Праведний Халіфат за методом пророцтва, який приведе до відповіді тих, хто чинив несправедливість на адресу мусульман.

 


Огляд новин «Ар-Рая»
02.01.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню