Трамп принизив еміра Катару

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Недипломатичний тон і зарозумілість — це те, що можна було побачити під час зустрічі Трампа з еміром Катару Тамімом ібн Хамадом Аль Тані. На знак презирства і всупереч усім політичним нормам Трамп зустрів катарського еміра у міністерстві фінансів США.

Американський президент подякував йому за розширення військової авіабази за рахунок власної країни для розташування більшої кількості американських військових. На обіді, влаштованому міністром фінансів США Стівеном Мнучином, Трамп назвав Катар «цінним союзником, який надав значну підтримку у питанні створення найбільшої військової бази «Аль-Удейд» і військового аеродрому».

Також американський президент сказав, що «на будівництво бази було витрачено 8 млрд. дол., і, на щастя, більшу частину цієї суми виділив Катар, а не США», додавши, що «було б краще, якщо б Катар виділив усю суму». Зарозумілість Трампа, приниження мусульманських правителів, вимагання грошей і використання їх у боротьбі проти Ісламу під приводом боротьби з «тероризмом» — усе це буде тривати, оскільки у цих правителів немає ані сили, ані честі. Їх цікавлять лише хабарі Трампу, щоб утриматись на своїх падаючих тронах, тому що народи ось-ось скинуть їх і вкинуть на смітник історії. Гідну відповідь на упертість Трампа і його брудну політику ми побачимо лише від держави Халіфат на чолі з великими людьми подібно тому, як сподвижник Рабі ібн Амір (р.а.)приборкав гордість царя персів.


Огляд новин «Ар-Рая»
17.07.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню