Без власної держави мусульмани так і будуть гинути, якщо не від бомбардувань та голоду, тоді на «човнах смерті»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Прес-секретар військово-морських сил Уояду національної згоди у столиці Лівії Тріполі бригадний генерал Айюб Кассем об’явив про порятунок 134 нелегальних мігрантів і майже 115 загиблих після аварії дерев’яного човна у лівійського узбережжя. Про це повідомило інформаційне агентство «MaanNews» від 26.07.2019.

«Нелегальні мігранти є представниками різних африканських та арабських національностей, але ті, хто врятувався — в основному із Еритреї, також із Палестини і Судану», — додав генерал Кассем.

«Ар-Рая»: мусульмани так і будуть терпіти лиха через відсутність держави, яка піклувалась би про їх справи. Не лише Ісламська Умма, але й увесь світ стогне під гнітом крупних держав, які грабують багатства слабких народів, особливо мусульман. Коли пригноблені намагаються врятуватись втечею, їх зупиняють стражі Сайкс-Піко. Якщо вони вислизають від цієї охорони, вирушаючи морем, тоді їх доля залежить від дерев’яних човнів, які кидають хвилі і сильні вітри. Усе це — гірка реальність мусульман на тлі відсутності надійного захисника і опікуна — Праведного Халіфату.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
31.07.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню