Йорданські активісти вимагають звільнення в’язнів совісті

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Тисячі йорданців взяли участь в Інтернет - кампанії з хештегом «Досить арештів», вимагаючи звільнити в’язнів совісті і зупинити незаконні арешти. Про це повідомляє Інтернет - видання «StepNews».

Йорданці почали вимагати покласти край подібним «заходам безпеки», покінчити з політикою затуляння пельок і переслідуванням активістів за їх політичні позиції і думки. До акції з хештегом приєднались йорданські правозахисники, журналісті і громадські діячі.

Йорданський журналіст-письменник Валід Алімат опублікував твіт наступного змісту: «Політв’язні  — це не ті, хто зруйнував країну. Її знищили ті, хто перебуває при владі і хто не зустрів нікого, хто б сказав їм «ні». Затулити пельку народу Йорданії — в інтересах уряду».

«Ар-Рая»: варто відзначити, що сили безпеки Йорданії на минулому тижні варварські заарештували на минулому тижні двох молодих активістів партії «Хізб ут-Тахрір»: Анвара Абдуддайіма Абу аль-Харіса та Хоссама Бараката Абу Усаму. У відповідь на ці арешти інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії заявив, що арешти лише нададуть рішучості членам партії продовжувати заклик до відновлення ісламського образу життя і зміцнять їх переконаність у правильності свого шляху у протистоянні режиму.


Огляд новин «Ар-Рая»
20.11.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню