Пакистанський режим: війна з мусульманами і мир з невірними

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

 

Пакистанський режим іде на поступки у створенні м’якого кордону з Індією, щоб виконати план США, полегшуючи індуській державі проекцію своєї регіональної гегемонії у Центральній Азії, говориться у прес-релізі інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Пакистані.

«Усе це здійснюється через проект «Картарпурський коридор», який усуває необхідність отримання сикхами візи для в’їзду у Пакистан, як нібито Пакистан був заднім двором індуїстської держави. З іншого боку, пакистанський режим заявляє, що будь-який, хто намагається перетнути лінію контролю, щоб допомогти мусульманам в окупованому Кашмірі, є зрадником», — пишеться у заяві.

«У той день, коли пакистанський режим принизив мусульман, дозволивши індійським сикхам в’їжджати у Пакистан без візи, Верховний суд Індії також схвалив приниження мусульман, передавши індусам ділянку мечеті Бабрі, побудованої іще у 1527 році, щоб вони могли звести на цьому місці храм Рами», — зазначається у прес-релізі.

«З плином часу наближається до завершення кошмар «Великої Індії». У той же час жалюгідний пакистанський режим не здійснює нічого, окрім твітів і порожніх речей. Очевидно, що це — війна з мусульманами і мир з невірними», — говориться у заяві ХТ.

На завершення прес-релізу Хізб ут-Тахрір звертається до озброєних сил Пакистану: «Ваша мовчанка і відмова підтримати Іслам і мусульман створюють умови для реалізації американського плану. Хто із вас відповість на заклик Умми і надасть підтримку у створенні Халіфату за методом, зціливши серця мусульман після того, як вороги уразили їх?».


Огляд новин «Ар-Рая»
27.11.2019

 

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню