Хізб ут-Тахрір закликає із аль-Акси Умму та її армії виконати добру звістку Посланця Аллаха ﷺ про встановлення Халіфату і звільнення аль-Кудса

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Палестині з двору мечеті аль-Акса направив ісламському світу послання про необхідність створення Халіфату, який звільнить аль-Кудс і поширить світло Ісламу в усьому світі.

У річницю завоювання Константинополя, яка припадає на 20Джумадааль-уля, перед входом у мечеть аль-Акса у присутності тисяч прихожан була зачитана промова,яка містила згадане вище послання. У відповідь люди скандували слово «Халіфат!», піднявши стяги Посланця Аллаха ﷺ і гасла про швидку перемогу Умми над ворогами.

Промова містила чотири послання:

Перше нагадало мусульманам три обіцянки Посланця Аллаха ﷺ: встановлення Праведного Халіфату за методом пророцтва; звільнення мечеті аль-Акса поруч з тим, що аль-Кудс стане столицею Халіфату; розширення володінь Ісламу від сходу до заходу.

Друге послання було направлене до молодих людей, щоб вони взяли на себе відповідальність за рішення проблем Умми і відповіли на наказ Аллаха, ухопившись за Його вервь.

Третє послання було направлено до вчених і полягало у тому, що вони повинні відповісти на вимоги Аллаха, нести ісламський заклик і відстоювати істину перед обличчям пригноблювачів, щоб їх стійкість надихнула молодь Умми, як Мухаммада аль-Фатіха надихнули шейх Ахмад аль-Курані і шейх Ак Шамсуддін.

Четверте послання було  направлено до армій і закликало їх надати допомогу Ісламу і тим, хто працює на шляху зміцнення релігії, встановлення Халіфату, звільнення аль-Кудса і відкриття Риму.


Огляд новин «Ар-Рая»
22.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню