Немає нічого хорошого у тому, хто не править законами Аллаха

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хоусіти здійснили люту атаку на грошову політику режиму Хаді в Адені, об’явивши про вилучення нових банкнот номіналом у 100, 200, 500 і 1000 ріалів, які нещодавно надрукував Центральний банк, запровадивши у зони контролю Сани.

Хоусіти утискали людей у засобах до існування, захопили міжнародну допомогу, відкрили двері країни для організацій, які кинулись на допомогу, пропонуючи їм гроші і сіючи зло у країні. Тепер хоусіти готують людей до операцій з електронним ріалом і до взаємодії з Міжнародним валютним фондом і Всесвітнім банком.

У своєму коментарі до подій,які відбуваються, інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Ємені пише: «Фінансова політика з обох сторін невірна, тому що вони ідуть по стопам капіталістичної системи у визначенні рішень економічних проблем, приймаючи відсоткові програми і кредити від Всесвітнього банку і Міжнародного валютного фонду».

У заяві підкреслюється, що і Хаді і хоусіти обхаживають Всесвітній Банк і Міжнародний валютний фонд, чітко слідуючи їх програмам, направлених на повний захват економіки Ємену. Немає нічого хорошого ані у діях Хаді, ані у діях хоусітів, поки вони не слідують законам Аллаха у політиці у цілому, та в економіці — зокрема.

Хізб ут-Тахрір закликав обидві сторони відмовитись від капіталістичної економіки і прийняти економічну систему Ісламу поруч з рештою систем у політичному і соціальному житті, які можна застосувати у Праведному Халіфаті.

 

Огляд новин «Ар-Рая»
08.01.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню