Америка погрожує Лівану, захищаючи губернатора центрального банку

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Після того. як обвинувач по фінансовим справам відкликав порядок для допиту Ріада Саламе, у суботу ліванська газета заявила, що голова Банку Лівану знаходиться під американським захистом. Про це пише агентство «Sputnik» 15.05.2020.

Ліванська газета «Al-Akhbar» повідомила, посилаючись на свої джерела, що рішення обвинувача по фінансовим справам судді Алі Ібрахіма відмовитись від допиту голови Банку Лівану не було прийнято по власній волі судді і навіть не через внутрішню підтримку, якою користується Саламе, а швидше, захисту голови Банку Лівану сприяло чітке втручання американського посла у Бейруті Дороті Ші (Dorothy C.Shea).

Згідно джерелам, посол Ші зв’язалась з урядовими чиновниками і чітко повідомила їм, що «будь-яка політична помста проти Саламе під приводом розслідування буде мати серйозні наслідки».

Втручання американського посла трапилось після розслідувань, які доводять участь голови банку Лівану Ріада Саламе у махінаціях доларом у країні.

Газета «Ар-Рая»: чи є у Лівані іще той, хто вірить гаслам «Суверенітет, незалежність, свобода»?! Чи є іще той, хто обманюється брехнею агентів США?! Чи є іще той, хто сподівається на добро від західних країн, які захищають і плекають корупцію, корупціонерів і тиранів у нашій країні?! Положення у державі і народі не зміниться, поки люди не позбавляться від цих зрадників і поки не повернуть владу Шаріату, звільнивши країну від впливу Заходу та його агентів.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню