Протести у Дара з засудженням практики режиму та на знак солідарності з західною частиною провінції

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Десятки людей із міста Дера вийшли на акцію протесту після п’ятничної молитви, засуджуючи практику режиму і виражаючи солідарність з західною частиною провінції, яка стала свідком безпрецедентного скупчення сил режиму і найманців у якості підготовки до штурму.

У той же час радіо Хорана, колиски революції, заявило на своїй сторінці у «Facebook», що зустрічі з руськими є інструментом визнання для них, а прохання до них виконувати свої зобов’язання як гаранту рівносильні наданню легітимності колонізатору. Ця заява була зроблена на тлі зустрічі, яка відбулась у п’ятницю між центральними комітетами провінції Дара і командуючим російськими силами на півдні Сирії.

Радіо нагадало жителям Хорана і центральним комітетам провінції Дара про зрадництва, а також про порушення обіцянок і домовленостей сирійським режимом, заявивши: «Після того, як довгий час жителів Хорана присипляли, сьогодні домовленості про мирне врегулювання конфлікту з владою зійшли нанівець. Тому руські повторно відновлюють процес врегулювання, щоб знов надягти кайдани на жителів Хорана. Руські спеціально нарощують військову міць у цій місцевості, щоб підштовхнути людей Хорана до вимоги мирного врегулювання, і тоді брехлива Росія «люб’язно» продовжить домовленості на деякий час, поки режим присвятить себе повному підкоренню Хорана. Центральні комітети Дара вже потрапили у цю пастку».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню