Зрадницька роль Ердогана та його режиму ясна для кожного, окрім впертого невігласа

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У четвер 14.05.2020 на сайті «Anadolu» була опублікована наступна новина: «Завідувач відділом зовнішніх зв’язків «Партії справедливості і розвитку» Джевдет Йилмаз заявив, що Туреччина проводить серйозну роботу з країнами світу, зацікавленими у сирійському питанні, щоб знайти політичне рішення кризи.

В інтерв’ю закордонним ЗМІ у четвер Йилмаз сказав, що «змінення по Сирії трапились після того, як сили режиму напали на турецьких військових, коли ті почали там військову операцію».

Він пояснив, що Туреччина «просувається до політичного рішення по шляху ООН, підтримуючи цей шлях зусиллями в Астані, і сподівається, що Сирійський конституційний комітет продовжить свою роботу».

Газета «Ар-Рая»: після дев’яти років революції турецькі чиновники як і раніше називають те, що відбувається у Сирії, «кризою». Принаймні, це показує умонастрій, на підґрунті якого режим Ердогана взаємодіє з революцією Умми у Шамі. Згубну роль Ердогана та його режиму багато людей сприйняли як порятунок. Насправді це пастка, у яку потрапили довірливі і наївні. Що стосується тих, хто думає і міркує, то вони уникнули цієї пастки. Для порятунку народу Шаму і революції треба викривати залежність Ердогана від Америки і те, як він втілює злобні проекти, щоб покінчити з революцією і повернути людей у підкорення сирійського режиму. Потім треба покластись на Аллаха і згуртуватись навколо вірного політичного керівництва, яке ставить на меті скинення режиму і застосування Ісламу.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню