Хізб ут-Тахрір пропонує систему, яка витікає із вашої акиди і вирішує усі ваші проблеми

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Голод, зубожіння, позбавлення, беззаконня, корупція, заборгованість, лиха і хвороби, які переживає Туніс, викликані капіталізмом, який руйнує країну і знищує людей. Про це пише інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Тунісі у своєму прес-релізі.

Офіс Хізб ут-Тахрір посилається на заяви прем’єр-міністра Тунісу, який підтвердив, що його уряд ставить на меті замінити неправильний підхід у країні, викоренити бідність, врятувати і змінити економіку, вводячи в оману жителів Тунісу і створюючи ілюзію, що грядуть серйозні зміни.

У прес-релізі задаються питанням: «Хіба політика запозичень у МВФ, Всесвітнього банку і Європейського Союзу вважається «змінами», або, усе ж таки, продовженням неправильного підходу, який утопив країну у морі боргів? Чи можна відродити економіку утриманням частини зарплат робочих і наданням цих грошей багатим?Чи лежить шлях до відродження через закачування грошей на ринок і крадіжку заощаджень людей?Чи будуть заявлені «крупні реформи» включати в себе повернення розграбованого багатства і відродження широкомасштабних проектів, таких як індустріалізація і стратегічне сільське господарство, або ці реформи обмежені рештою вимог МВФ?Хіба те, що пост прем’єр-міністра Вас запропонував попередник і колоніальні сили, які стоять за ним, не означає те, що Ви прийшли завершити передачу решти можливостей країни західним державам?».

На завершення зазначається: «Цей уряд не усвідомлює суті рішення. Він не наважився сказати, що криза знаходиться у самій капіталістичній системі, що ця система повинна бути викоренена і що необхідно шукати правильне альтернативне рішення. Замість цього уряд продовжує водити в оману, розкидаючись брехливими заявами. Хізб ут-Тахрір пропонує вам систему, що виходить із вашої ісламської акиди, яка здатна забезпечити справедливе економічне життя, вільне від криз у затишку Праведного Халіфату за методом пророцтва. Він знов звертається з закликом, особливо до людей ідеї і думки, звернути увагу на цю цивілізовану альтернативу замість того, щоб безрезультатно намагатись виправити те, що існує».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
27.05.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню