Звернення до громадськості: «Слідування Заходу означає страждання у цьому світі і покарання у наступному»

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір у Судані

У п’ятницю 14.08.2020 партія «Хізб ут-Тахрір» провела у місцевості Гедареф захід зі зверненням до громадськості під заголовком «Слідування Заходу означає страждання у цьому світі і покарання у наступному». Акція пройшла після п’ятничної молитви з порогу мечеті «Аль-Атік» і на площі Свободи.

У своїй промові д-р аль-Башір Ахмад аль-Башір звернув увагу, що кожен новий уряд бажає догодити Заходу і виконує його плани, не звертаючи уваги на свій народ і свою релігію. Він підкреслив, що підкорення Заходу нинішнього уряду виражається у прийнятті рецептів МВФ щодо внесення поправок у бюджет, згідно яким на 75% анулюється субсидування палива і на 41% — електропостачання. Згідно тим же самим рецептам,уряд ввів режим плаваючого курсу валют, що призведе до росту цін і полегшить розграбування багатства країни за рахунок дешевої сировини.

Він також навів приклади поступок правителів мусульманських країн, таких як колишній президент Лівії Муаммар Каддафі, який звільнив болгарських медсестер, звинувачених у змові з метою випробування ВІЛ на лівійських дітях, а також видав двох підозрюваних у теракті над Локербі в обмін на послаблення санкцій. Також він навів приклади поступок аль-Башіра у питанні відокремлення Південного Судану.

Як зазначив д-р аль-Башір Ахмад аль-Башір, цих правителів об’єднує їх відданість Заходу і ворожнеча з народом, але ця відданість не допомогла їм, оскільки їх хазяї відмовились від них, а народ зненавидів їх. Таким чином, ці правителі згубили своє життя у цьому світі і позбавились можливості заробити на наступне життя.

На завершення доктор підкреслив, що єдиний вихід — це встановлення Другого Праведного Халіфату,який покладе край служінню правителів Заходу і застосує Великий Шаріат.

Люди дуже тепло відреагували на виступ, підтримавши виступаючого такбірами і тахлілями і навіть вимагаючи провести подібні акції у їх селах і районах, заявляючи, що «це повинні почути усі».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
26.08.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню