Керівництво «ХТШ» боїться закликів Хізба проти американського рішення і арештовує членів партії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У межах компанії, що проводилась у сирійських містах під гаслом «Ні злочинному політичному рішенню! Так скиненню режиму і встановленню Халіфату», партія «Хізб ут-Тахрір» організувала в Ідлібі акцію під назвою «Американське політичне рішення — злочин проти революції».

А також організувала у передмісті Ідлібу, у селі Дейр-Хасан, акцію під назвою «Наша конституція — Коран». Учасники акції підняли транспаранти, які хотіли донести, що сподіватись на рішення Заходу — усе одно, що посадити колючку і чекати смачних плодів. Окрім того, акції пройшли в аль-Атаріб, передмісті Алеппо, а також Кіллі, Таль аль-Карама і селі АйнШіб, передмістя Ідлібу.

На тлі цих акцій служби безпеки угрупування «Хаят Тахрір аш-Шам» заарештувало в Ідлібі п’ятьох членів Хізб ут-Тахрір, які розвішували плакати з закликом відкинути американське політичне рішення. Примітно, що поруч з цим служби безпеки «ХТШ» дозволили провести виставку картин з забороненими зображеннями, у тому числі картинами жінок, які годують грудьми свої немовлят.

У відповідь на це голова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір у Сирії д-р Ахмад Абдульваххаб заявив: «Служби безпеки «ХТШ» досягли крайньої межі у своїй несправедливості. Вони не дорожать законами Аллаха і не бояться коїти найжахливіші гріхи, як вбивство невинних людей, захист російських патрулів і арешт носіїв заклику, які відкинули американське політичне рішення і закликали до рішення Аллаха, тобто до встановлення Праведного Халіфату».

Д-р Абдульваххаб продовжив: «Чому керівництво «ХТШ» боїться закликів Хізба проти американського рішення?! Чому вони арештовуть членів Хізба?! Хіба вони не хочуть бути на стороні Аллаха і Умми?!».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
26.08.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню