Немає різниці між зрадництвом Еміратів, Єгипту, Йорданії і Палестинської адміністрації!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Дивно, що Палестинська адміністрація не побачила ніякої небезпеки у діях єгипетського режиму, який нормалізував відносини з єврейським утворенням сорок років назад, відкривши двері зрадництва для кожного, хто хоче внести своє ім’я у список зрадників, але сьогодні вона бачить зрадництво Еміратів.

Більше того, ПА, яка звинувачує Емірати у злочині і зрадництві, забуває, що їх нормалізація з єврейським утворенням і координація безпеки з ним на протязі чверті сторіччя стали свого роду благословенням і схваленням усіх тих, хто слідує її прикладу. Вона також забуває, що пройшла стадію нормалізації і вступила у стадію повного політичного, економічного і військового партнерства з окупантом. І у той же час голова ПА при усілякій зручній нагоді хизується зустрічами з головою служби безпеки євреїв «Шабак» і досягненням угод у 99% випадків.

Якщо влада дійсно відкидає нормалізацію відносин з єврейським утворенням, переживає за Палестину та її народ і самостійно приймає рішення, як вона стверджує тоді нехай скасує усі зрадницькі угоди з євреями, відкличе своїх послів із Аммана і Каїра, фактично припинить усі форми координації з єврейським утворенням, гучно об’явить, що Палестина закликає по допомогу армії визволителів, і нехай назве кожного зрадника по імені. Але вона ніколи не зробить цього, тому що сама з’явилась із черева цих угод.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
26.08.2020

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню