Америка розкрила основні принципи палестинських виборів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Офіційні джерела США повідомили, що нова адміністрація дотримується традиційної американської позиції, яка полягає в тому, що демократичний вибір — це неминуче майбутнє палестинців.

Як зазначається, перед учасниками демократичного процесу в Палестині стоять три умови: прийняти попередні угоди в Осло, відмовитись від насильства і «тероризму» і визнати право «Ізраїлю» на існування.

Зі свого боку інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Палестині зазначив: «Такою є реальність виборів, і на цих принципах вони будуть ґрунтуватись. Прихильність попереднім угодам, головними із яких є Угода Осло, відмова від «тероризму» і насильства, що стало провідним гаслом боротьби з Ісламом і мусульманами, і визнання права єврейського утворення на існування — це три основи, що розкривають політичну реальність виборів,до яких закликає Палестинська адміністрація, намагаючись втягнути народ до участі в них.

Кожен політик, який закриває очі на ці три умови, або невіглас, або обманщик. Три умови — це те, чого хоче Америка, яка маніпулює «Організацією Звільнення Палестини», Палестинською адміністрацією і єгипетським режимом — головним опікуном запланованих виборів в Палестині. Однієї із трьох підступних умови вже досить, щоб народ Палестини відмовився від участі у цих виборах, а що якщо усі вони суперечать Шаріату, закривають шлях палестинського народу до звільнення і примушують визнати право єврейського утворення на існування?! Тому усі фракції які підняли стяг опору, повинні усвідомити суть того, що відбувається, і не брати участь у виборах. У протилежному випадку, свідомо чи несвідомо, вони опиняться у повозці «ОЗП» та її зрадницької адміністрації».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
24.02.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню