Останнє сторіччя без Халіфату

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Найболючіше сторіччя для Умми

З нагоди сторіччя руйнування Халіфату у межах глобальної кампанії у прес-релізі інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Туреччині пишеться: «Довгі сто років... вони були найважчими для Ісламської Умми, яка ніколи раніше у своїй історії не наражалась на таку несправедливість! Ніколи раніше святині Ісламу не наражались на такі нападки! Ніколи раніше кров мусульман не проливалась з такою легкістю, як це відбувається сьогодні! І ніколи раніше мусульмани не були так розірвані на частини і не залишались без керівника».

Далі в заяві говориться: «Хіба годиться кращій Уммі, виведеної на благо людства, знаходитись у такому положенні?Чи не повинні мусульмани стати такими ж, якими були їх попередники?».

Потім підкреслюється: «Шлях до відродження — ясний: відмовитись від націоналізму, який заборонений Аллахом, і є причиною роздробленості; відвернутись від демократії, яка віддаляє від релігії, намагається замінити Аллаха, стверджуючи, що «вона знає, а Аллах не знає», і від секуляризму, який стверджує, що Аллах «не втручається у справи світу»; а потім стати єдиною силою і жити в одній державі, Праведному Халіфаті».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
24.02.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню