Ібн Сальман скасовує Сунну Пророка ﷺ і відроджує сунну Каддафі

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір засудив так зване «Бачення-2030», яким пишається наслідний принц КСА Мухаммад ібн Сальман. В заяві Хізб ут-Тахрір пишеться: «Це капіталістичне економічне бачення, побудоване на краю обриву і скероване на зміцнення свого правління.

Нафта у цьому «баченні» не вказується як власність Умми, а прибуток заснований на введенні заборонених податків і звільненні саудівців згідно так званому плану по «саудізації робочих місць», що нагадує колоніальні погляди, зміцнюючи кордони Сайкс-Піко, які розділили Умму».

Далі в заяві зазначається: «Ібн Сальман представив закон, який влаштовує невірних, у межах так званого «поміркованого Ісламу». Він намагається перекрутити саудівське суспільство за допомогою секуляризації, що раніше ним приховувалось. Тепер він заявляє, що держава карає тільки згідно ясним категоричним мутаватір шаріатським текстам. Здається, це крок у бік скасування Сунни Посланця Аллаха ﷺ і відродженню сунни Каддафі».

Також в заяві вказується: «Ібн Сальман підготував атмосферу для реалізації свого «бачення», кинувши до в’язниць проповідників і об’явивши війну носіям Ісламу із числа шейхів і вчених, щоб отримати схвалення Америки».

Звертаючись до жителів Саудівської Аравії,Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір говорить: «Аллах вшанував вашу країну двома священними мечетями і поклав на вас останнє послання до усьому людству. Повстаньте, щоб зупинити це зло, до того дня, коли порок проникне в ваші дома, після чого ви не зможете чинити опір. Веліть те, що схвалив Аллах. Так ви повернете собі честь і славу. Працюйте над встановленням Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва!».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
02.06.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню