Куди уходять засоби людей, вкрадені урядом?!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Дані, опубліковані «Коаліцією за чесність і підзвітність «Аман», говорять про те, що влада Палестини витратила в першій половині цього 2021 року біля 1,67 мільярдів шекелів на зміцнення сектору безпеки, що складає 22% від загальних витрати на центри відповідальності за перше півріччя.

На щорічні конференції, яка проводиться «Народною групою», де обговорювалась прозорість бюджету на 2021 рік, коаліція «Аман» повідомила в своєму звіті про те, що міністерство внутрішніх справ не опублікувало дані в своєму бюджеті, оскільки було виявлено збільшення фонду заробітної плати порівняно з минулим роком на 115 мільйонів шекелів.

В звіті говориться про виявлення збільшення капітальних витрат на протязі першої половини року порівняно з тим же періодом попередніх років; швидше усього, це відбулось через необґрунтовану покупку 184 автомобілів для офіцерів служби порядку і 85 автомобілів для служби розвідки.

На відміну від цього марнотратства в секторі безпеки у звіті підкреслюється, що була перерахована тільки одна виплата матеріальної допомоги бідним родинам, у той час як повинні були щорічно перераховуватись 4 виплати, і тому бідні родини, ймовірно, будуть позбавлені своєї грошової допомоги.

На конференції було зазначено, що відносно високі митні і податкові надходження складають біля 25% ВВП Палестини, що відображає усе більший внесок палестинського суспільства в покритті державних витрат, а це означає, що суспільство несе тяжкий фінансовий і податковий тягар нереальних розмірів.

Згідно даним, опублікованим на конференції, палестинець є найбільш важливим джерелом державного бюджету, що повинно підсилити громадський контроль над державною політикою і підвищити її прозорість.

«Ар-Рая»: в цьому звіті чітко простежується масштаб лиха, яке обрушилось на народ Палестини через злочинну палестинську адміністрацію, яка грабує народні засоби за допомогою податків і акцизів і краде гроші, виділені на надання допомоги малозабезпеченим, щоб напхати кишені корумпованих злочинців в службах безпеки, чия основна і майже єдина задача полягає в забезпеченні безпеки і захисті єврейського утворення і людей, що перебувають при владі, які стежать за тим, щоб захистити безпеку євреїв і їх потворне утворення.

В той час, коли усі помічають ступінь погіршення систем охорони здоров’я через нестачу фінансових ресурсів — згідно заяви влади — і недостатніх витрат на них, цей звіт розкриває чорні діру, яка поглинає гроші і примушує палестинський народ боротись з безграмотністю, хворобами, скрутним станом і позбавленнями.

Навіть на зверхньому рівні звіт ясно дає зрозуміти, що ця маленька символічна сума, якої ні на що не вистачає, повинна була надійти бідним і потребуючим родинам раз в 3 місяці, але цього разу навіть ці крихти влада не виплатила, окрім одного разу із чотирьох, тобто одного разу на рік замість чотирьох приписаних.

Який же це злочин з боку палестинської влади у відношенні палестинського народу! Влада краде народні засоби, щоб купити машини для служб безпеки, які захищають безпеку євреїв, і крадуть засобі, які виділяються для допомоги бідним і потребуючим, набиваючи кишені чиновників і відповідальних осіб.

Насправді, палестинська адміністрація — це корінь зла, через який палестинський народ спіткало велике лихо, тому він повинен вирвати його і працювати з Хізб ут-Тахрір для встановлення Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва, в якому містяться їх слава в цьому світі і щастя в майбутньому житті.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
20.10.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню