Посланець президента США з питань клімату Джон Керрі прибув в Йорданію

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В ЗМІ так і не пролунало ніяких подробиць щодо мети візиту посланця президента США з питань клімату а Джона Керрі в Йорданію, окрім невеликого повідомлення посольства США, в яком уговориться, що мета візиту — це «робота над пошуком сталих рішень по усуненню наслідків змінення клімату в регіоні, особливо у відношенні водопостачання в Йорданії».

У зв’язку з цим інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії опублікував від 07.12.2021 заяву, зазначивши в ній: «Візит Джона Керрі в Йорданію ніяк не пов’язаний з кліматом,а пов’язаний з укладанням так званої « угоди по водопостачанню і електриці» між єврейським утворенням, Йорданією та ОАЕ. Сторони наближаються до укладанню угоди, незважаючи на широко розповсюджена невдоволення серед йорданців, які засуджують угоду та її політичну мету, а саме — зміцнення єврейського утворення. Візит Керрі скерований на те, щоб обґрунтувати економічну доцільність угоди, наміченої на 2022 рік, і просунутись в реалізації цієї підступної угоди під приводом боротьби зі зміненням клімату».

Також в заяві Хізб ут-Тахрір /Йорданія підкреслюється: «Усвідомивши правду, жителі Йорданії хочуть протистояти змовам ворогів, зупинити розграбування багатства Умми і викрити політичні інтриги, скеровані на реалізацію колоніальних проектів і на зміцнення єврейського утворення. Але це неможливо, маючи в руках лише обмежений національний проект і слабкі держави, які і були створені для послаблення мусульман і як заміна могутньому Ісламському Халіфату. І тільки заново об’єднавшись в єдину сильну державу, мусульмани зможуть застосувати Іслам і викоренити єврейське утворення, вимусивши Америку і Британію назавжди покинути ісламський регіон».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
15.12.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню