На відміну від капіталізму, Іслам не робить відмінностей між суб’єктами держави

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Маючи більшість у провінції Сінд, «Пакистанська народна партія» почала переводити засоби міста Карачі на нужди інших міст, що зупинило розвиток провінційного центру, незважаючи на те, що населення Карачі складає більше аніж 23 мільйони людей.

Зі свого боку інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Пакистані опублікував заяву, в якій говориться: «Території, які не грають великої ролі у формуванні регіональних чи національних урядів, є слаборозвиненими незалежно від кількості населення».

Далі в заяві вказується: «В Ісламі не допускається дискримінація у розподілі ресурсів і забезпеченні предметів першої необхідності для життя і розвитку міст. Халіф не має права відновляти присягу на вірність Умми кожні п’ять років або повторно влаштовувати голосування. Тому що він залишається халіфом довічно, при умові застування Ісламу. Таким чином, в Ісламі перекриті усі шляхи шантажу з боку тих, хто має більшість у державі. У той же час демократія викликала лише хаос на Сході і Заході. Усі форми демократії породжують зло, тому час поховати її. Мусульмани Пакистану усе іще чекають, коли вірні офіцери озброєних сил звільнять їх від демократії, віддавши нусру Хізб ут-Тахрір для встановлення Халіфату за методом пророцтва».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
05.01.2022

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню