Палестина — перлина Умми! О, мусульмани, не залишайте її окупантам!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Сіоністи вбивають, ґвалтують, крадуть і руйнують на Благословенній землі Палестини, вони є покидьками суспільства і найпідлішими і найбоягузливішими створеннями Всевишнього Аллаха.

Вони б не були упертими в своїй агресії, якщо б не співучасть мусульманських правителів, особливо сусідніх країн, які встановили навколо них зону безпеки. А також через безмежну підтримку західних країн, які заснували на Благословенній землі їх потворне політичне утворення. Захід продовжує оберігати це сіоністське утворення і забезпечувати його засобами до життя і виживання.

Палестина завжди залишалась перлиною в історії мусульман і центром їх уваги. Її благословенні землі були відкриті Умаром ібн аль-Хаттабом (р.а.), потім після втрати Салухуддін аль-Айюбі повернув її в лоно Ісламу, потім її уберіг султан Абдульхамід, нехай змилується над ними Аллах. Благословенна земля побачила багато битв між мусульманами і невіруючими. Кожного разу, коли ворог нападав на неї, мусульмани приходили на допомогу і перемагали, і так очищалась Благословенна земля від осквернення.

Ця земля тісно пов’язана з Ісламом, оскільки Посланець Аллаха ﷺ був перенесений із Заповідної мечеті до мечеті аль-Акса, і так вона займає особливе місце в серцях мусульман. Тому якими б зарозумілими і тиранічними не були євреї, з дозволу Аллаха вони неодмінно будуть повержені. Але цього не станеться, поки Умма не об’єднається і не повернеться до своєму початковому шляху — до Ісламу під керівництвом справедливого Імама, за яким вона буде битись і захищатись. Таким є шлях звільнення, і мусульмани повинні твердо слідувати йому і бути упевненими в обіцянці Всевишнього Аллаха і радісній звістці Його Посланця ﷺ. Благий кінець встановлений для богобоязливих.

 

Із рубрики новин газети «Ар-Рая» № 428
10 Раджаба 1444 р.х.
1 лютого 2023 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню