Корабель революції у Шамі між політичним обманом та потребою у порятунку

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Дивлячись на політичну ситуацію крізь призму ісламської акиди, видно, що усі держави, які існують сьогодні у світі, є ворогами Ісламу.

Гасла революції Шаму з’явились та кристалізувались до такого ступеню, що стало видно, як Іслам зайняв місце її основної та єдиної вимоги, а це, у свою чергу, примусило крупні держави невір’я почати плести підступи проти неї, щоб увести її від накресленого шляху. Америка, як голова невір’я та єдина держава, яка має реальний вплив у Сирії, використала у цій боротьбі усі засоби, починаючи з м’якого підходу у вигляді оманливої турботи про революцію та простягаючи руки допомоги повстанцям , надаючи їм брудні політичні гроші , через що вони стали іграшкою у руках їх спонсорів, з якою ті коять , що хочуть, і закінчуючи жорстким підходом, заводячи мусульман Сирії у положення між молотом на ковадлом. Усе це було зроблено Америкою з самого початку, з метою нав’язати політичне рішення повсталим жителям країни та врятувати злочинний правлячий режим з його військовими та розвідувальними інститутами, навіть з його нині діючим головою, усунення якого було початковою вимогою народу, про що свідчить остання угода, укладена між Туреччиною, Росією та Іраном, згідно якому Башар Асад залишається при владі на невизначений строк.

Розглядаючи іще раз американські лещата , те, як одна їх сторона є військовою, а друга — політичною, ми можемо зрозуміти, наскільки вона може стиснути ними революцію, після чого повернути режиму Асада колишній контроль над країною , щоб той вдався до іще більших злочинів та пороків, аніж раніше.

Прикладом політичного обману можуть слугувати заяви та офіційні позиції, які займаються тією або іншою стороною, показові суперечки між Росією та Америкою, переговори щодо зближення сторін та поглядів , суперечки між Москвою та Асадом, зовнішня демонстрація Росії себе якимось вовком-загарбником, хоча відомо, що Росія увійшла у Сирію виключно з санкції Америки, щоб врятувати Асада — агента США.

На шляху прямування корабель революції зустрічає хвилі, які б’ють о його корпус раз за разом: перемир’я, переговори, внутрішні міжусобиці , створення зон деескалації конфлікту, а також те, що було зроблено для зупинення битви «Смерть і ніякого приниження» у Дераа, що злякала усі країни та примусила їх іще раз задіяти своїх агентів на місцях, тому що ця битва повернула людям надію на те, що з режимом Асада усе-таки можна покінчити, за що ця битва і отримала народну підтримку і була вже готова рознести на шматки усі підступи невір’я .

Ясно та зрозуміло, що хвилі змов б’ються о корабель революції через відсутність згуртованості навколо порятунку, наданого Господом світів, через те,що люди не об’єднуються на одному політичному проекті , що виражає прагнення революції, яка вийшла колись з гаслами «Вона (революція) — для Аллаха», «Наш командир назавжди — господин Мухаммад ﷺ». Лише цей проект здатен надати революції сил прийти до успіху, лише шлях цього проекту доведе її корабель до безпечної гавані і не дасть розбитися йому о скелі невірних та їх прибічників, які роздають брудні політичні гроші , закликають до перемир’я, переговорам та створенню зон деескалації , і це іще — не останнє, що вони запропонують . Першопрохідцем, який надає такий проект, є Хізб ут-Тахрір, який не бреше своїм людям. Жителям Шаму не залишається нічого іншого, окрім як ухопитись за цей проект і згуртуватись навколо нього, після чого обрати для себе політичних лідерів, здатних повергнути ідола невір’я та встановити стяг Ісламу, встановити Праведний Халіфат за метолом пророцтва, який обіцяли Аллах та Його Посланець ﷺ.

إِنَّا لَنَنصُرُ رُسُلَنَا وَالَّذِينَ آمَنُوا فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَيَوْمَ يَقُومُ الْأَشْهَادُ

«Воістину, Ми надамо допомогу Нашим посланцям та віруючим у мирському житті і того дня, коли предстануть свідки» (40:51).

Газета «Ар-Рая»
Автор: Амір Салім
24 Зуль-каъда 1438 р.х.
16.08.2017 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню