Лідер, який не бреше своєму народу, прийшов до вас зі щирим умовлянням. Чи є той, хто почує?

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Ситуація у Сирії розвивається з кожним днем усе сильніше, і нинішні дні вже не схожі на попередні.

Спадають маски релігійності, які раніше носили деякі люди, розкриваються плани, підготовлені для знищення революції, а на жителів Шаму напали усі вороги — і чорні, і червоні — заради того, щоб вбивати їх дітей, проливати їх кров та порушувати їх гідність...

З того дня, як спалахнула революція у 2011 р., події у Шамі кожного дня змінюються, і кожен наступний день не схожий на попередній. Тепер усі ми бачимо, що із себе представляють різноманітні організації, групи, зібрання та політичні представники. На тлі цього почали виділятись ті , хто щиро переживає за революцію Шаму та готовий жертвувати разом з народом. Але по мудрості Аллаха революція розтягнулась на роки, та так, що брехня відокремилась від правди і маски пали. Сьогодні ми бачимо, як зрадники втікають у політичні салони на зустріч з представниками невірного Заходу , викидаючи на смітник усі ті красиві гасла, з якими іще учора вони виступали перед людьми, ми бачимо, як вони показують свої справжні обличчя і своїми справами свідчать, що усе це робили заради благ цього світу, жертвуючи життями та гідністю мусульман.

Вже який рік Шам живе у стані дезорієнтації. Кожного разу, коли він намагається ухопитися за свою релігію, невірний Захід знов дезорієнтує його. Тим не менш, революція Шаму продовжує жити та очищатися від брудних ідей та жертвувати на цьому шляху. Режим Асада вже готовий був пасти з усіма своїми стовпами та символіками, і вплив колонізаторів у країнах мусульман був готовий припинитись, а закон Аллаха — утвердитись до чого насправді усі і йшло, як з’явився сучасний аналог Амра ібн Люхая (перший мекканський вождь, який спаплюжив релігію Ібрахіма та встановив ідолів у місті), цього разу — у Шамі, а гріх таких людей буде зростати аж до Судного Дня, і вони будуть покарані так, як ніхто інший. Новий Амр ібн Люхай встановив свої закони, дозволив утворювати військові підрозділи , які потім відсторонились від жителів Шаму , щоб народ захищав їх же ворог. Він дозволив так вчиняти, тому що «мета виправдовує засоби», тому що для нього головне — це користь, яких би жертв вона не коштувала. Він заявляє про «перетинання інтересів», забуваючи, що успіх дає не благодійна організація і не «перемир’я з дияволом», адже диявол , як завжди, обіцяє, а потом порушує дане ним слово. Дійшло до того, що цей новий Амр ібн Люхай почав викривляти акиду мусульман і сказав їм: «У ваших інтересах взяти у свого ворога допомогу, щоб ви змогли захиститись». Він забув, що невірні витрачають своє майно для того, щоб збивати людей зі шляху Аллаха? Він корчить із себе якогось захисника перед людьми або через повне невігластво, або через те , що плете підступи проти них і бажає покінчити і з жителями Шаму із їх революцією.

Після того, як основні принципи революції кристалізувалися для жителів Шаму, деякі люди почали виправдовувати прийняття допомоги від держав-спонсорів під різноманітними слабкими виправданням, через що напрям революції природним чином збився з істинного шляху і революція прийшла у застій , оскільки більшість військових операцій стала проходити не інакше як з дозволу залежних від ворога операційних центрів. У результаті таких операцій гинули шахіди, а разом з ними — і народна підтримка , адже такою була мета цих центрів, а саме — відштовхнути людей від підтримки повстання і цим самим підірвати його зсередини.

Зведені нанівець щирі справи повстанців, міжусобиці серед них, боротьба за вплив в управлінні звільненими районами, замороження фронтів битви, безславні справи або зайнятість непотрібним, падіння багатьох раніше звільнених районів назад у руки режиму Асада — усе це є нічим іншим, як підсумком впливу отруйних політичних грошей, які нанесли удар по революції та послабили її.

Після погіршення військової ситуації погіршилась і ситуація з безпекою. Багато хто з тих, хто став суперечити вектору політики оперативних центрів, опинились у небезпеці. Віднині вони ризикують бути або викраденими та пропасти де-небудь у невідомих місцях, або бути вбитими. Усе це було зроблено тільки лише для того, щоб показати деяку важливість режиму, значущість його існування, і щоб відвести від нього гнівні погляди людей. Час минав, а положення людей не змінювалось. Цілеспрямовані бомбардування та застосування зброї масового ураження завжди передували підписанню перемир’я та припинення вогню, тобто на людей свідомо підсилювався тиск, щоб вони і далі продовжували вимагати перемир’я до невідомого часу, а потім звикли до положення перемир’я під загрозою бомбардувань і таким чином самі не давали ходу будь-якому опору режиму!

Тому сприяла поява продажних осіб, які взяли на себе роль покупців жертв, проданим потім за столом переговорів, як і були продані усі проблеми мусульман так, що у мусульман зникла всіляка упевненість у собі та у своїх цілях; вони вже впали у відчай вийти із пащі режиму, вважаючи, що ніхто вже не допоможе пригнобленому народу, який вимагає своїх прав, ніхто не поверне йому законну владу. Замість цього агенти, які продалися, виторгували собі жертви людей, а самим людям це було представлено так, нібито їх штовхнуло на такий крок тільки бажання допомогти жителям Шаму та врятувати їх від іще більших лих.

Те, що сталося у Шамі, ані від кого вже не приховається. Усі побачили, що із себе представляють озброєні утворення, отруєні отруйними грошима, і як ними можна маніпулювати після цього. Усі побачили як світ грав з людьми, обіцяючи їм безпеку заради своєї користі. Усі побачили продажних політиків, викритих революцією Шаму, які покинули режим Асада виключно для того, щоб приборкати хвилю революції, щоб мати можливість отримати вдоволення своїх хазяїв та повести потім цю хвилю туди, куди ті накажуть.

Коли революція у Шамі увійшла у свій другий рік, то підняли голови люди, які не бояться Аллаха та які заявили про дозволеність приймати політичні гроші — однаково, будь то під приводом «мета виправдовує засоби» або під яким-небудь іншим... Вони дозволили мусульманину харам, у той час як його метою повинно було стати вдоволення Аллаха! Вони заявили про дозволеність «перемир’я з дияволом», забувши, що диявол обіцяє, а потім порушує дане ним слово. Вони говорили про «перетинання інтересів» і затулили свої очі на те, що невірний Захід заснував свої благодійні організації не для усунення несправедливості, яка проявляється по відношенню до народів, а для того,щоб люди повірили Заходу і почали вірити у його слова , а не у релігію Аллаха. Вони заявили, що в інтересах революції взяти допомогу держав-спонсорів і тим самим захиститись від зла Асада та його армії! Таким чином, вони дозволили Заходу відхилити багатьох повстанців від цілей революції...Вони відсторонили людей від поминання Аллаха, від того, що Аллах не прийме нічого окрім благого, і від того, що лише благі люди можуть прийти до порятунку. Врешті решт люди, незважаючи на усі можливості,щоб були перед ними розкриті, стали утискатись скрізь, почавши лити сльози та відчуваючи муки у своїх серцях.

Нема порятунку від усіх цих напастей та лих, нема завоювань за допомогою грішних грошей, нема величі над ворогами Аллаха та тими, хто сіє перепони на Його шляху, тому що перемогу дає тільки Аллах, а Аллах дасть перемогу тим, хто Його слухається і не приймає нічого окрім благого і того, що було зроблено щиро заради Нього.

О жителі Шаму! Візьміть своїх синів за руки, щоб вони повернулись до свого початкового шляху. Окресліть для них правильний вектор руху, щоб вони направились на скинення режиму з усіма його стовпами та символіками. Вони повинні звільнити від впливу невірного Заходу країни мусульман. Вони повинні стати тим поколінням, мета та робота якого — це встановлення правління законів Аллаха тим шляхом, якого Він вимагає від них. Вони потребують політичного проекту, вилученому із Книги Аллаха та Сунни Його Пророка ﷺ, який пропонується ним їх братами із Хізб ут-Тахрір. Цей проект може стати для них щитом перед обличчям світських проектів , які Америка намагається нав’язати їм та увібрати їх у шати ганьби у цьому світі, а також приректи на муки у світі Наступному.

О жителі Шаму! Скажіть своїм синам, що ви пожертвували усім дорогим та цінним лише тільки тому, що упевнені у їх здатності використати ці жертви у правильному напрямку та отримати бажану перемогу. Скажіть їм, що якщо вони залишаться перебувати у нинішньому положенні, то ви залишите їх та заміните на інших, як замінили ними тих, хто був до них. Влада у цій країні повинна належати вам, і ви повернете її, з дозволу Аллаха, нехай навіть з часом.

Газета «Ар-Рая»
Абду Далі
21 Мухаррама 1438 р.х.
11.10.2017 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню