Зрадництва Ердогана вже неможливо спростувати або приховувати

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Міністр закордонних справ Туреччини Мевлют Чавушоглу повідомив про те, що у Туреччини та Росії немає суперечок з приводу військової наземно-повітряної операції «Оливкова гілка» в Афріні, і обидві країни підтримують тісний контакт в усіх питаннях, пов’язаних з нею.

Як повідомляє «Аль-Кудс аль-Арабі», у ході інтерв’ю телеканалу «TGRT News», відповідаючи на питання про можливу напруженість у відносинах Анкари з Москвою через Афрін,Чавушоглу сказав: «У нас немає ніяких суперечок з Росією, ми продовжуємо контактувати з Росією». «Ми повинні своєчасно інформувати один одного, особливо (відносно) повітряних ударів та подій у цьому регіоні. Ми контактуємо з росіянами як у режимі реального часу, так і заздалегідь», — запевнив міністр.

«Ар-Рая»: Зрадництво Ердогана по відношенню до сирійського народу та до усіх мусульман, рівень його раболіпства по відношенню до Америки та зухвалості по відношенню до Аллаху, Аззава Джаль, перетнули усі межі. А те, як він принижує розуми мусульман та намагається обдурити, не входить ані у які рамки. На жаль, усе іще є мусульмани, які не бажають чути та бачити цю ясну істину, а також не бажають знати, що порятунок Умми настане лише тільки, якщо вона врятується від цього брехуна та решти нікчемних правителів, схожих на нього, в переконається у тому, що її велич полягає у лише угодних Аллаху справах, а саме — у втіленні Його Шаріату у державі Другий Праведний Халіфат за методом пророцтва.

Газета «Ар-Рая»
14.02.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню