Хізб ут-Тахрір у Сирії провів демонстрацію, закликаючи до скинення режиму та звільненню від залежності від колоніальних держав

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Члени та прибічники Хізб ут-Тахрір у п’ятницю у другій половині дня організували демонстрацію у селищі Таль аль-Карама у провінції Ідліб.

Закликаючи дотримуватись принципів революції Шаму — скинути режим з усіма його основами та символами, звільнитись від залежності від західних держав та маріонеткових режимів у мусульманських країнах, а також повернути владу Ісламу за допомогою встановлення за методу пророцтва.

У ході демонстрації було озвучено звернення з вимогою зупинити ворожнечу між повстанськими загонами та засудженням приєднання повстанців до операції «Оливкова гілка», повернувшись спиною до осадженої Гути. Демонстранти несли плакати, на одному із яких було написано: «Пробач нас, Гута, наші загони зайняті операцією «Оливкова гілка». Подібна демонстрація пройшла у селищі Айн-Шиб у провінції Ідліб з такими ж вимогами , закликаючи повстанські загони виступити проти своїх керівників, які з долари продали режиму Асада цілі райони. Демонстранти підняли плакат с написом «О повстанці! Скажіть своїм керівникам, що ваші дома цінніші їх доларів».


Газета «Ар-Рая»
28.03.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню