Гнів заради революції

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

У таборах біженців Атма до півночі від Ідлібу активісти Хізб ут-Тахрір після п’ятничної молитви організували демонстрацію під назвою «Гнів заради революції».

Один із транспарантів ніс послання до сирійського народу: «Ви почали її,, а лідери угрупувань продали її, і тепер настав час повернути усе назад». Також на демонстрації повторювались гасла, скеровані до муджахідів: «Чи не настав час об’єднатись під керівником, який боїться Аллаха за усі жертви?». На іншому транспаранті було написано: «Хто продав свою честь і підкорив свою волю, той не упустить можливість продати нашу кров і честь режиму Асада». Іще один транспарант ніс послання: «Кого не хвилює честь ув’язнених жінок у тюрмах, того не хвилює Хан Шейхун і передмістя Хами».

До сходу від Ідлібу також пройшли демонстрації, до яких приєднались благородні жителі міста Тафтаназа і села Шальх. Учасники акції повторювали, що єдиним гарантом є Аллах і вірні муджахіди, не пов’язані з ворогом. Демонстранти чітко дали зрозуміти, що муджахіди здатні отримати перемогу над режимом, а повернути втрачені території можна лише з вірним головнокомандуючим, який обірве усі зв’язки з «друзями» і ухопиться за вервь Аллаха. Також демонстранти заявили, що падіння Хан Шейхуна і передмістя Хами — це результат бездіяльності, через яку раніше пали Дарая, Деръа, Гута і Хомс.

 


Огляд новин «Ар-Рая»
28.08.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню