Керівництво повстанців у мирі з режимом та у війні з народом Шаму

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

На дорозі між селами Акрабат і Ках, на півночі Ідлібу, члени Хізб ут-Тахрір організували ходу під назвою «Керівництво повстанців у мирі з режимом та у війні з народом Шаму».

Учасники акції підняли плакати наступного змісту: «Повстанські угрупування стали перешкодою на шляху скинення режиму», «Народ Сирії повинен повернути у свої руки волю, відняту угрупуваннями і псевдоурядами».

Окрім того, у четвер у містечку Таль аль-Карама, у провінції Ідліб, була організована акція під назвою «Масові вбивства не будуть зупинені, поки не буде виправлений шлях нашої революції». Плакати,підняті учасниками акції, гласили: «Співучасниками масових вбивств у Касі є : підкорені керівництва угрупувань, «шаріатські» вчені, які за ними прибирають, служби безпеки, які їх оберігають, і куплені ними ЗМІ», «Усі уряди на звільнених територіях відмовляються від справжнього порятунку і вдаються до тимчасових заходів. Усі до єдиного. Усі вони влаштували самовладдя над народом». Лунали також вимоги звільнити невинних із тюрем організації «Хайят Тахрір аш-Шам». На одному плакаті було написано: «У чиїх інтересах арештовуються щирі муджахіди, які вимагають розморозити фронт, такі як Джума Сулейман і Баха Ісмаїль?!».


Огляд новин «Ар-Рая»
27.11.2019

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню